2018 legszebb karácsonyfája

Meglepően sok nevezés érkezett a versenyre, és fantasztikus karácsonyfákat készítettek a nevezők! Úgyhogy legelőször is mindenkinek gratulálunk, aki képet küldött, és köszönjük, hogy megmutattátok ezeket a csodás fákat.

2018 legszebb karácsonyfája

A 2018-as Dekortrend Karácsonyfa Szépségverseny legszebb fája
A legszebb fa díját Hada Lászlóné 240 cm-es Green Fantasy műfenyőjéből készített karácsonyfája kapta meg. A zsűri egyhangúlag, magas fölénnyel szavazta meg ezt a fát fődíjasnak. Kellemes színek, gazdag díszítés tökéletes összhangban. Igazi, álombeli vagy filmbe illő karácsonyfa. Gratulálunk!

A zsűri különdíját Antal Erika fája nyerte a szavazatok alapján. Ez egy 2018-as Nordmann Supreme műfenyő, ízlésesen, kevés színnel, de sok dísszel dekorálva. Nagyon szépen egyensúlyban vannak a díszek egymással és a fényekkel. Meghitt és megnyugtató az összhatása, pont, amilyennek lennie kell egy karácsonyfának.

Még több gyönyörű karácsonyfa

A többi nevezésből még kilenc fát szeretnénk megmutatni, amikről azt gondoljuk, hogy igazán jól sikerültek, és sajnáljuk, hogy nem lehet mindenki fődíjas.

Gyönyörködjünk bennük, lessünk el ötleteket, vegyünk át megoldásokat, gondoljuk tovább őket, és 2019-ben csináljunk egy még nagyobb Karácsonyfa Szépségversenyt!

Köszönjük a részvételt és a lélegzetelállító karácsonyfákat!

A Dekortrend csapata