2019 legszebb karácsonyfái

A 2019-es karácsonyi szezonban is sok szép fenyőfa fotót küldtetek be, és voltak köztük igazán mesébe illően gyönyörű karácsonyfák. Lássuk a legszebbeket!

2019 legszebb karácsonyfái

2019 legszebb karácsonyfája, a Dekortrend Karácsonyfa Szépségverseny 2019-es győztese Hada Zsanett, aki a legtöbb szavazatott kapta a zsűritől. Valóban feketeöves karácsonyfa-díszítővel van dolgunk, aki kiváló érzékkel dekorálja a műfenyőt, jó sok díszt használva, mégsem lépve át a határt, ahol már túl sok lenne. Az egyik legnépszerűbb műfenyőt, a Canadian Classic-ot díszítette, ami egy tökéletes karácsonyfát eredményezett. A díj egy Twinkly telefonnal vezérelhető okos fényfüzér (250 LED). Gratulálunk!

A Zsűri különdíját Németi Norbertnek ítéltük, mert lenyűgözött minket az, hogy egy Normann King műfenyőből mit tudott kihozni. A kreativitás, a játék a fényekkel tényleg kihozta a maximumot a legnépszerűbb 2D-s fenyőből. A díj egy iSparkle telefonnal vezérelhető fényfüzér. Gratulálunk!

Két nevezést szeretnénk még külön kiemelni. Antal Erika 2018-ban ezzel a fával különdíjas volt, és örülünk, hogy idén is elküldte nekünk, mert nagyon szeretjük ezt a fenyőt, ezzel a dekorációval. Fábiánkovics Dorottya új műfenyő tulajdonosként először nevezett, és csodálatos fenyőfa fotót küldött nekünk. Mindketten a legjobbak közé tartoznak, reméljük jövőre is számíthatunk rájuk, és a mesés karácsonyfákra!

A nevezések közül még 5 fát szeretnénk megmutatni Nektek, amikről azt gondoljuk, hogy szépek lettek, és a zsűri szavazásán is jól szerepeltek.

Nevezők balról jobbra (és a műfenyő neve): Hrivik Johanna (Green Fantasy), Szirmai András (Spectrum), Mezősi Ilona (Canadian Classic), Makár Gabriella (Canadian Classic), Nagy Szilvia (Green Flame)

Gyönyörködjünk bennük, lessünk el ötleteket, vegyünk át megoldásokat, gondoljuk tovább őket, és 2020-ban csináljunk egy még nagyobb Karácsonyfa Szépségversenyt!

Köszönjük a részvételt és a lélegzetelállító karácsonyfákat!

A Dekortrend csapata