2021 Legszebb karácsonyfái

A 2021-es Dekortrend Karácsonyfa szépségversenyre rekord mennyiségű nevezés érkezett, és szebbnél szebb fákat küldtetek, amik közül nehéz válogatás és szavazás után választottuk ki a nyerteseket!

2021 Legszebb karácsonyfái

2021 Legszebb Dekortrend Karácsonyfája

Szabó Viola egy 210 cm-es Dekortrend Canadian Classic műfenyőt dekorált fel hibátlanul. A két pasztelszín és a fehér díszek aránya és harmóniája szemet gyönyörködtető, de jól eltalált a díszek és a fenyőágak aránya is. Sűrű, de nem túldíszített, még jól érvényesülnek a Canadian Classic dús tűlevelei, friss zöld színe is. Gratulálunk! Viola nyereménye egy 50.000 Ft értékű Aqualing utalvány.

legszebb karácsonyfa

A zsűri különdíjasai

Hosszú Bianka Dekortrend Sierra műfenyőt választott, ami egy robosztus, terebélyes, hosszú tűlevelű fenyőfa, így a dekorálása komoly kihívás, de aki jó érzékkel megküzd vele, fantasztikus karácsonyfát készíthet belőle. Ennek ékes bizonyítéka Bianka fája, amit különdíjra érdemesnek találtunk. Gratulálunk! Bianka nyereménye egy 20.000 Ft értékű Dekortrend utalvány.

Másik különdíjasunk Horváth Szabina Evergreen műfenyője. A plüss állatok ritkán látott karácsonyfadíszek, de nagyon cuki és passzolnak az összképbe. Jó választás volt hozzá a meleg fehér fénygirland, a rengeteg LED-del, mert ráerősített erre a csillámporos, varázslatos hangulatra. Gratulálunk! Szabina nyereménye egy 10.000 Ft értékű Dekortrend utalvány.

karácsonyfa

Zsűri kedvencei

Három nevezőt szeretnénk még kiemelni, akiknek a fáit nagyon szerettük, de díjat már nem tudtunk adni nekik. Bal szélen Szabó Andrea karácsonyfája, ami nagyon ízlésesen vonultatja fel az arany ötven árnyalatát. A nagy levélszerű dekor pedig igazán újszerű és modern hatást kelt.

Középen Mikes Viktória Evergreen fenyőfája letisztult és egyszerűségében rejlik a varázslata. Az áttetsző gömbök és a hidegfehér fényfüzér hűvös elegáns összképe miatt egy tündérország karácsonyfájaként tudjuk elképzelni.

Jobb szélen Fazekas Fanni Green Flame karácsonyfáját mutatjuk meg, aki meleg fehér fényeket és meleg árnyalatú pasztelszíneket használt. Jó mutat a sok dísz és a szabályos körvonal, szinte már-már valótlanul szabályos, a díszek pedig textúrává állnak össze. Amikor azt mondjuk mesebeli karácsonyfa, akkor ilyesmire gondolunk.

További nevezések

Végezetül álljon itt egy válogatás a legszebb nevezésekből. Merítsünk inspirációt, lopjunk ötleteket, és csináljunk még szebb karácsonyfákat idén! Ősszel indul az idei Karácsonyfa Szépségverseny!

műfenyő