2022 Legszebb karácsonyfái

A 2022-es Dekortrend Karácsonyfa szépségversenyre rekordszámú nevezés érkezett, és a beküldött pompás fák között szoros verseny alakult ki. Nézd meg, melyik fenyőfa nyerte el 2022-ben a "Legszebb karácsonyfa" címet!

2022 Legszebb karácsonyfái

A szépségverseny dobogósai

A 2022-es Dekortrend Karácsonyfa Szépségverseny pályázata lezárult, amelyet követően nehéz feladat várt a zsűrikre. A szavazatok alapján Kiss Lídia tündöklő 240 cm-es Green Flame karácsonyfája lett a befutó, ezzel elnyerte a "2022 Legszebb karácsonyfája" címet. Gratulálunk! Lídia nyereménye egy 55.000 Ft értékű AQUALING utalvány.

Kósa Barbara egy 240 cm-es Polymix műfenyővel pályázott, ami az egyik legszebb kevert levelű műfenyő a kínálatunkban. Látható, hogy a karácsonyfa díszek kiválasztásánál figyelembe vette a fa környezetét, így ezzel a színkombinációval tökéletes összhangot teremtett. Gratulálunk a II. helyezettnek! Barbara egy 25.000 Ft értékű DEKORTREND utalványban részesül.

Galcsó Erika 210 cm-es Canadian Classic műfenyője is dobogós lett a szavazatok alapján. Az örök klasszikus műfenyőhöz kiválóan passzolnak a karácsony klasszikus piros színei. Mesebeli látványt nyújt a karácsonyfa a meleg árnyalatú fényfüzéreivel. Gratulálunk! A III. helyezésért Erika egy 15.000 Ft értékű DEKORTREND utalvánnyal gazdagodott.

További pályázók

Most pedig gyönyörködjünk együtt a többi csodálatos fában is, és merítsünk belőlük inspirációt az idei évre! Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik neveztek a versenyre.