Bemutatkozik a Crystalline fényfüzér család

A Dekortrend tavalyi nagysikerű újdonsága a kristálytiszta fényű, átlátszó kábeles, toldható fényfüzércsalád, ami kedvező árú megoldás bármilyen felület, rendezvény, helyiség dekorálására.

Bemutatkozik a Crystalline fényfüzér család

A DekorTrend Crystalline (ejtsd: krisz-tal-lájn) család különlegessége, hogy minden tagjának átlátszó a kábele, ezért bármilyen felületen jól mutatnak, emellett teljesen szabadon összetoldhatóak és 1200 LED-ig működtethetőek egy konnektorról.

 

Jó hír, hogy a trafót, azaz a hálózati csatlakozót nem kell minden termék megvásárlásakor kifizetni, hanem külön kapható, így csak 1200 LED-enként kell vennünk egyet.

Dekortrend Crystalline fényfüzér

A külön megvásárolható toldókábel és T-elosztó még nagyobb szabadságot biztosít a dekorálás tervezése során. Átlátszó kábele felveszi a háttér színét, így a LED-ek jobban érvényesülhetnek. IP44-es szigetelésének köszönhetően kültéren is használható. A Crystalline termékek más toldható fényfüzérekkel nem kompatibilisek.

Dekortrend Crystalline fényfüzér, fényháló, fényfüggöny és jégcsap fényfüzér

A Crystalline család tagjai: fényfüzér, fényfüggöny, fényháló és jégcsap fényfüzér. Mindegyikből több méret is elérhető, illetve hideg fehér és meleg fehér színváltozat is. A hideg fehér visszafogott tiszta fehér, natúr fénye hűvösen elegáns, míg a meleg fehér változat kellemes, barátságos hangulatot teremt.

Dekortrend Crystalline fényfüggöny

A DekorTrend Crystalline LED fényfüzér család kiválóan alkalmas rendezvények, esküvők, kertek ünnepi vagy alkalmi díszítésére. Boríts be falfelületeket fénnyel, tegyél minden ablakba fényfüggönyt, tekerd be az oszlopokat egyenes füzérrel, kösd össze ezeket toldókábellel, és működtesd 1200 LED-enként egy konnektorról. Használd a T-elosztót, kösd össze a hálót a függönnyel. Mindent lehet, csak a fantáziád szab határt a dekorációnak.

Ajánlott termékek