Crystalline toldható fényfüzércsalád

A Dekortrend kristálytiszta fényű, toldható fényfüzércsaládja kedvező árú megoldás bármilyen felület, rendezvény, helyiség dekorálására. Dekorálj te is szabadon egy konnektorról!

Crystalline toldható fényfüzércsalád

A DekorTrend Crystalline (ejtsd: krisz-tal-lájn) család különlegessége, hogy bármilyen felületen jól mutatnak, teljesen szabadon összetoldhatóak, és 1200 LED-ig működtethetőek egy konnektorról.

Jó hír, hogy a trafót, azaz a hálózati csatlakozót nem kell minden termék megvásárlásakor kifizetni, hanem külön kapható, így csak 1200 LED-enként kell vennünk egyet.

Dekortrend Crystalline fényfüzér

A külön megvásárolható toldókábel és T-elosztó még nagyobb szabadságot biztosít a dekorálás tervezése során. Átlátszó kábele felveszi a háttér színét, így a LED-ek jobban érvényesülhetnek. IP44-es szigetelésének köszönhetően kültéren is használható. A Crystalline termékek más toldható fényfüzérekkel nem kompatibilisek.

Dekortrend Crystalline fényfüzér, fényháló, fényfüggöny és jégcsap fényfüzér

A Crystalline család tagjai: fényfüzér, fényfüggöny, fényháló és jégcsap fényfüzér. Mindegyikből több méret elérhető, illetve van hideg fehér és meleg fehér színváltozatban is. A hideg fehér visszafogott tiszta fehér, natúr fénye hűvösen elegáns, míg a meleg fehér változat kellemes, barátságos hangulatot teremt.

Legnagyobb örömünkre idén a Crystalline fényfüzére és jégcsapfüzére már fekete kábellel is kapható, sőt, az egyenes fényfüzér hosszabbik, 8 méteres változata multi led-del, azaz színes fényekkel is elérhető.

Dekortrend Crystalline fényfüggöny

A DekorTrend Crystalline LED fényfüzér család kiválóan alkalmas rendezvények, esküvők, kertek ünnepi vagy alkalmi díszítésére. Boríts be falfelületeket fénnyel, tegyél minden ablakba fényfüggönyt, tekerd be az oszlopokat egyenes füzérrel, kösd össze ezeket toldókábellel, és működtesd 1200 LED-enként egy konnektorról. Használd a T-elosztót, kösd össze a hálót a függönnyel. 

A legújabb Youtube videónkból ötletet meríthettek, hogy hogyan használhatjátok ki a meseszép dekorfény család előnyeit kültéren:

Mindent lehet, csak a fantáziád szab határt a dekorációnak!

Ajánlott termékek