Dekortrend Black Friday 2020

Black Friday és Black Weekend a Dekortrendnél. 20% kedvezmény a nagy fenyőkre és a toldható világításokra. Minden infó az akcióról egy helyen.

Dekortrend Black Friday 2020

Mettől meddig tart a Black Friday?

Az idei Black Friday és Black Weekend 2020. november 27-től 29-ig tart, péntek reggeltől, vasárnap éjfélig.

Mely termékekre vonatkozik az akció?

A Black Friday keretében 20% kedvezményt adunk minden 220 cm-nél magasabb műfenyőre, és az összes toldható fényfüzér családra. Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy 240 cm-es fenyőfa most egy 210-es áráért elvihető.

A toldható világítások előnye, hogy igényed szerint egymásba toldhatod őket, és egy konnektorról el tudod őket látni árammal. A Crystalline család átlátszó kábeles, azt első sorban beltérre ajánljuk, a Kontakt LED család vastag, időjárásálló gumikábele miatt épületek, kerti növények, korlátok, kerítések díszítésére alkalmas. Minden KAT és KDK cikkszámú termék, ami toldható, most 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

black friday

Hol tudom megnézni az akciós termékeket?

A dekortrend.hu webáruházban 0-24 órában tudsz nézelődni és vásárolni, és kérhetsz házhoz szállítást az ország teljes területére. A Black Friday oldalon minden akciós termék együtt van.

A fenyőket és a fényeket élőben is megnézheted 8 üzletünk bármelyikében. A Black Friday akció a boltokban is érvényes, igaz ott csak pénteken és szombaton; vasárnap zárva vannak.

Nyitva tartás pénteken: 9-17h; Szombaton: 9-13h. Üzletlista itt.

Kell-e jeleznem az akciót vagy beírnom egy kuponkódot?

Nem. Az üzletekben az eladók jelezni fogják, és fizetéskor érvényesítik a 20% kedvezmény. A webáruházban pedig már az akciós árat látod a Black Friday termékeknél.

LEGYEN NAGYOBB FÁD ÉS TÖBB FÉNYED IDÉN!

black friday