Fehér karácsony időjárástól függetlenül

Próbálj ki idén a megszokottól valami teljesen eltérőt! Igen, egy fehér karácsonyfát! Elsőre furcsának tűnhet az ötlet. De több okunk is van rá, hogy kiknek és miért ajánljuk. Mutatunk képeket is, hogy még könnyebb legyen elképzelni.

Fehér karácsony időjárástól függetlenül

Fehér fenyőfa?

Igazi fehér karácsonyunk elég rég volt már, így az utóbbi pár évben a meghitt hangulatról nekünk kellett gondoskodnunk, mert az időjárás nem volt kegyes hozzánk ebből a szempontból. Lehet mégis fehér karácsonyfánk ezekben a hómentes években? A Dekortrend Wonder White fenyőjével bármikor!

Az újdonság varázsa

Mindenkinek a klasszikus zöld fa jut eszébe a karácsonyfa szó hallatán. De manapság trendi eltérni a megszokottól, sőt kifejezetten sokan keresik az olyan új és dizájnos dolgokat, amik nem jönnek szembe velünk mindenhol. Egy fehér műfenyő pont ilyen hatással bír majd! Otthonunk mellett könnyen a kirakatok, kávézók vagy akár az irodák kedvenc karácsonyi dekorációjává válhat.

fehér műfenyő

Letisztult stílus

Kifejezetten jól tud mutatni a mostanában közkedvelt minimalista lakásokban, ahol a fehér szín a domináns már alapból is. Jól illeszkedhet a környezetbe egy fehér műfenyő, a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva. Ezt az irányt követve, inkább kevesebb díszt használjunk, mert úgyis mutatós lesz, de mégis letisztult. Ha mégis több extrára vágyunk és egy kis ezüstöt is szívesen látnánk még a fehér levelek mellett, akkor jó választás a Silver White fenyő, ami a fehér havas hatás mellett egy kellemes ezüstös csillogást is kölcsönöz a fának.

Izgalmas dekorálási lehetőségek

Többféle fényfüzér is jól passzol hozzá, érdemes kísérletezni, hogy a mi otthonunkhoz és persze hangulatunkhoz melyik illik legjobban. Hideg fehérrel jeges hatást kelt, meleg fehér fényekkel pedig inkább a klasszikus havas tájat idéző hangulatot hozza el. A bátrak kombinálhatják is őket, vagy színes égősorokat is használhatnak, legjobb választás erre egy Heylight okos fényfüzér.

A fehér műfenyő előnyei

A fehér, 2D-s tűlevelek dúsak és egyáltalán nem szúrnak, ezért a fa könnyen és jól dekorálható. Tényleg bármelyik helyiségbe találunk belőle, mert 90, 120, 150, 180, 210 cm-es méretben is kapható. Fenyőfatalp is jár hozzá, hogy a felállítással se kelljen bajlódni. Másik előnye, hogy nem porosodik, mert a PVC levelek nem igazán fogják meg a koszt, de sűrített levegővel egyébként is könnyen ki lehet fújni belőle.

Nézd meg fotóinkat, milyen csodás karácsonyfák készültek Wonder White fenyőből! Aki mer, az nyer!

fehér karácsonyfa

Ajánlott termékek