Fényfüzérek, amik mindenhol feldobják a hangulatot

A fényfüzérekről elsőre mindenkinek a karácsony jut eszébe. Kár lenne viszont, ha az év további részét a dobozukban töltenék. Használjuk őket bátran télen-nyáron, még olyan helyeken is, ahol elsőre nem is gondolnánk.

Fényfüzérek, amik mindenhol feldobják a hangulatot

Baráti és családi összejövetelek

Vacsora a kertben? Buli a teraszon? A finom ételek és italok mellett legalább annyira fontos a dekoráció is, amiből a kevesebb néha több. Pár ízlésesen elhelyezett LED-es fényfüzér az asztal felett, esetleg a terítéken vagy épp a napernyőn, és máris kész a kellemes atmoszféra.

 

 

Dobd fel a FLAT LAY képeidet

A flat lay egy igen népszerű social media fotózási forma, amely egy sík felületen stílusosan elhelyezett dolgok felülnézetből történő fotózását jelenti. Ha tovább szeretnéd fokozni a hatást, helyezz el a tárgyak között egy vékonyabb fényfüzért. Garantált lesz a siker!

 

Esküvőre minden mennyiségben

Mi másra van szükség egy esküvőn, mint romantikára? Ez pedig a szerelmes ifjúpáron kívül a hangulatfényekből árad leginkább! A vacsoraasztal mögött szinte alapnak számít, de ne feledkezzünk meg a terembe vezető útról és kapuról, a kertről vagy a lépcsőfordulóról sem.

 

Home sweet home

Otthon mindenki pihenésre és kikapcsolódásra vágyik, amihez kellenek a nyugodt fények. A LED-es fényfüzérek sok színben elérhetőek, de aki a sima fehérhez ragaszkodik, az is bőven tud választani. Rögzítsétek fotóitokat kisebb csipeszekkel ezekre a fényekre, és biztosan még nagyobb melegséggel tölt majd el benneteket, amikor rájuk pillantotok. Ha csak nemrég költöztetek be új otthonotokba, akkor sincs nagy gond, csak kapcsoljátok be a Netflixet és egy kis popcornnal plusz pár fényfüzérrel kész is a tökéletes este.

 

Bárhova, bármikor

Az elemmel működő fényfüzéreket gyakorlatilag bárhova magunkkal vihetjük és már használhatjuk is őket. Egy naplementés csónakázást is még hangulatosabbá varázsol, sőt a bátrabbak még az esti SUP-ozást is feldobhatják vele. A mi kedvenc tippünk, magatokkal vinni egy kilátóra, ahol egy üveg bor és pár finom falat között elhelyezitek, és csak ti ketten látjátok.