Hangolódás az ünnepekre

A december nem muszáj, hogy egyet jelentsen a stresszes karácsonyi előkészületekkel. Ha időben elkezdünk ötletelni és tájékozódni, sok nyugodt pillanatot szerezhetünk magunknak az ünnepek közeledtével.

Hangolódás az ünnepekre

Készülődjünk időben

Amikor október végén, november elején az első karácsonyi dekorokat megpillantjuk az üzletekben, még olyan távolinak tűnik december 24. Aztán ahogy az időjárás is egyre téliesedik, úgy a gondolataink is egyre többet járnak a karácsonyon. Kinek mit vegyünk ajándékba, mi legyen a menü és persze a központi kérdés: milyen karácsonyfánk legyen idén?

karácsonyi készülődés

Műfenyő?! Mindenképp!

Persze könnyű mondani, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjuk a fa beszerzését. Azonban egy műfenyő ezt a terhet biztosan leveszi a vállunkról, ráadásul nem csak ebben az évben, de a következő tízben is. Elég egyszer kiválasztani és beszerezni a kedvencünket, ami még hosszú évekig az otthonunk dísze lesz.

Hatalmas a kínálat műfenyők terén, elég sok szempont alapján tudunk válogatni. A fa és az ágak típusa, színe, formája és mérete is sokféle lehet. De vannak extra dekorokkal pl. fagyallal vagy tobozzal ellátott műfenyők is, ahogy izzósorral rendelkezők is. A Dekortrend üzletekben szakértő eladók komoly tapasztalattal rendelkeznek a műfenyők terén, de aki inkább a kanapéjáról tájékozódna, az a Dekortrend weboldalán is megteheti. A legjobb benne, hogy ezt már akár november elején is megtehetjük és ha megtaláltuk a megfelelőt, egyből haza is vihetjük vagy házhozszállítással megrendelhetjük.

karácsonybolt

Fényfüzérek minden mennyiségben

A fa mellett a meghitt hangulatról a lágy dekorfények gondoskodnak, amiket nem csak beszerezhetünk, de már ki is tehetünk az ősz folyamán. Ahogy az esték hosszabbodnak, egyre nagyobb szerephez jutnak, hogy hangulatosabbá tegyék otthonunkat. A belső és külső tereket egyaránt fel tudják dobni, tényleg szinte bárhol jól mutatnak.

Ezek fényfüzérek lehetnek melegebb vagy hűvösebb fényűek, különféle hosszúságúak, de akár toldható kerti fénysorok egyaránt. Ebben a cikkben további szuper ötleteket találsz a kreatív felhasználásukról.

karácsonyi hangulat