ISparkle telefonnal vezérelhető fényfüzér

A DekorTrend egyik idei újdonsága, az iSparkle fényfüzér és jégcsapfüzér, amiket telefonos applikációval vezérelhetsz.

iSparkle telefonnal vezérelhető fényfüzér

Eljött az okos fényfüzérek kora, amikor karácsonyi világításaidat is a mobilodról irányíthatod. A Dekortrend iSparkle ingyenes mobil applikációval (iOS, Android) csoportokba rendezheted a fényfüzéreid a jégcsapfüzérekkel, és egyszerre állíthatod a színét a fényerejét, és a programot, ami szerint villog.

Egy érintéssel válthatsz meleg fehér és multi színek között, valamint 8 program közül. Emellett lehet időzíteni a be és kikapcsolást, és beállítani a fényerőt. Nem állíthatsz be LED-enként bármilyen színt, mint a Twinkly-nél, az iSparkle inkább kettő az egyben: meleg fehér és multi fényfüzér telefonos vezérléssel.

 

A Dekortrend iSparkle mobil applikációval egyszerre akár 7 fényfüzért is vezérelhetsz, amik mind egyszerre változtathatók. A fényfüzért 10 méter távolságról tudod ki és bekapcsolni, irányítani vagy beállítani az időzítőt, hogy a fényfüzér magától kikapcsoljon. A kapcsolat szupergyors Bluetooth-on keresztül jön létre a telefon és a fényfüzérek között.

Mindezek mellett a Dekortrend iSparkle képes követni a zene vagy ének ütemét, amivel soha nem látott hangulatot teremthetsz a szobában.

A fényfüzér fekete kábellel készült, hogy a fenyőfa könnyedén elrejthesse azt, míg a jégcsapfüzér átlátszó kábellel, hogy az ablak előtt láthatatlan legyen, és csak a fények érvényesüljenek.

A Dekortrend iSparkle nem toldható, egy füzér egy 220V-os betápról működtethető. A betápkábel hossza 4,5 méter. A fényfüzér hossza 14 méter. A jégcsap hossza 3 méter, a belógása pedig 50 cm.

>>> Megnézem a fényfüzért a webáruházban!

>>> Megnézem a jégcsapfüzért a webáruházban!

Légy részese az innovációnak!