Jónak lenni jó

A Jónak lenni jó akcióhoz idén a az Aqualing Kft, a DekorTrend.hu tulajdonosa is csatlakozott egy gyönyörű 6 méteres, óriás műfenyővel.

Jónak lenni jó

A Jónak lenni jó jótékonysági akció idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatja. A Dekortrend ajándékfáját a két szervezet dolgozói közösen állítottak fel a Szeretetszolgálat udvarán.

Rafael Nadal, Pápai Joci, Hans Sigl, Eperjes Károly, a Nemzeti Kézilabda Akadémia, a Demján Alapítvány, a Halasi Csipke Közalapítvány, a Herendi Porcelán Manufaktúra, a Grand Tokaj Zrt., a Hungaroring és rengeteg egyéni támogató mellett az Aqualing Kft is hozzájárult egy kicsit a Jónak lenni jó sikeréhez.

Csatlakozz Te is, ha fontosnak érzed a Szolgálat tevékenységét! December 17-én a 1350-es adományvonal hívásával, 250 forinttal lehet támogatni a kezdeményezést, de bármilyen felajánlást (pénzt, tárgyakat, munkát) szívesen fogadnak az adomanyozz.hu oldalon vagy a jonaklennijo@mtva.hu e-mail címen.


Az elkészült Óriás műfenyő teljes pompájában.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat szellemisége több mint kilencszáz éves. 1099 óta segíti a rászorulókat, jelenleg több mint háromszáz programot működtet. A szervezet tevékenységének főbb súlypontjai az esélyteremtő programok, a mozgássérültek segítése és az életmentés.