Karácsonyillat egyszerűen

Az ünnepek egyik legkedvesebb része a számtalan édes illat, amit lépten-nyomon érzünk a vásárokon, a fenyőfákon, az ünnepi asztalnál: fenyő, fahéj, szegfűszeg, cukor, narancs…

Karácsonyillat egyszerűen

A DekorTrend által forgalmazott illatpálcákkal bárhová igazi karácsonyi illatot varázsolhatunk. Ezeket az illatpálcákat kifejezetten műfenyők illatosítására fejlesztették, hogy minél valódibb legyen a karácsonyfánk, de sokan használják vágott fák illatának felerősítéséhez is. A pálcákhoz kis kampók is járnak, amikkel könnyedén felakaszthatóak a fenyőágakra. Sötétzöld színe miatt teljesen beleolvad a környezetébe.

Jelenleg hétféle változatban kapható: fenyő, fagyöngy, fahéj, karácsonyfa, fűszeres toboz, karácsonyi magyal és körte. Egy pálca harminc napig tart ki, és egy üvegcsében 6 db található, ami biztosan elég egy ünnepi szezonra. Érdemes egyet kipróbálni, de javasoljuk, hogy kettőt akasszunk a fára, hogy az illata biztosan mindenhol érezhető legyen a helyiségben.

A karácsonyi illatpálcák online is megrendelhetőek, de ha betérsz bármelyik boltunkban, akkor meg is tudod szagolni, hogy valóban igazi fenyőillata van-e. Hogy mennyire valódi, arról a gyártó készített egy vicces kis filmet:

Ügyeljünk rá, hogy gyermekek ne érhessék el. Bőr irritációt okozhat. Használat előtt olvassa el a mellékelt tájékoztatót.

Ajánlott termékek