Magic Light – műfenyő 2-féle világítással

A Dekortrend 2019-es újdonsága, az előre világított műfenyő, a Magic Light. Különlegessége abban rejlik, hogy a rajta lévő fényfüzér gombnyomásra változtatható meleg fehérből színesbe, mikor milyen hangulatunk van. Nincs még egy ilyen a piacon!

Magic Light – műfenyő 2-féle világítással

3 az 1-ben

A Magic Light-tal tulajdonképpen 3 terméket kapsz egyben: 180 cm-es műfenyő + meleg fehér fényfüzér + multikolor fényfüzér. Ha ilyen minőségben külön vásárolnád meg a termékeket, akár 15.000 Ft-tal is többet fizetnél értük, a Magic Light ára viszont csak 30.999 Ft

Egyszerű összerakni

A fényfüzér kábelén lévő gombbal tudsz váltani a színes és a meleg fehér fények között. A rajta lévő fényfüzért könnyen egymásba lehet csatolni, és már világít is.

A Magic Light pántos szerkezetű, tehát az ágai rögzítve vannak a törzshöz, és onnan kell őket kihajtani, majd az ágakon lévő kisebb ágakat szintén. Ha minden ág más irányba néz, és jól elállnak a fő ágtól, akkor szép dús fenyőnk lesz a végén. A Magic Light fenyőfa fém talppal együtt érkezik.

Dús lombozat

A Magic Lightnak 2D-s, lapocskaszerű PVC levelei vannak. Ez olcsóbb, de dús hatású konstrukció. A legjobb tulajdonsága, hogy egyáltalán nem szúr, és könnyen dekorálható. Ágainak száma 525 db.

>>> Megnézem a webáruházban!

Ezt a műfenyőt azoknak ajánljuk, akik egyben és jó áron szeretnék megoldani a karácsonyfa és világítás kérdését. Tapasztalataink szerint elsősorban közintézmények, idősebbek vásárolják, de népszerű azok körében is, akik nem szeretnének nagy látványos karácsonyfát, csak egy jelképes, de szép fenyőt az otthonukban, amivel minél kevesebb a teendő.

A 180 cm-es méret már tisztességes magasság, de mégsem túl nagy, bármelyik lakásban elfér. A kerülete 110-120 cm, attól függően mennyire hajtogatjuk ki az ágait. Az összes méret közül egyébként a 180 cm-es műfenyő a legkelendőbb.

A Magic Light árához képest az egyik legjobb műfenyő, amihez kétféle fényfüzért kapsz egyben, és bármikor változtathatod a hangulatát egy gombnyomással.

 

Ajánlott termékek