Nincs kuckózás hangulatfények nélkül

A fokozatos lehűléssel és sötétedéssel párhuzamosan romlik a kedvünk és emelkednek a rezsi számláink. Néhány gondosan kiválasztott fényfüzér garantáltan elűzi a sötétséget és a rossz hangulatot is. Mutatjuk, hogyan dobhatod fel a lakásod egyszerűen és energiatakarékosan!

Nincs kuckózás hangulatfények nélkül

A nappali fény központi szerepet játszik a szervezet biológiai ritmusának szinkronizálásában, az ébrenlét és az alvás váltakozásának szabályozásában. A hidegebb, szürkébb évszakokban a fény intenzitásának csökkenése így átállítja a belső óráinkat. Az erős fények és színek megdobják a dopamint, amely a jó közérzet hormonja. Az egyik lehetséges magyarázat erre a színterápia, amelyről úgy tartják, hogy növeli az energiaszintet és a boldogságot. A DekorTrend fényfüzérei hihetetlen változást hozhatnak a közérzetedben kül- és beltéren egyaránt. 

Otthon, édes otthon

A hangulatfény megnyugtató légkört teremt, elűzi a sötétséget, otthonos, biztonságos érzést kelt. A LED-es fényfüzérek sok színben elérhetőek, de bőven választék azok számára is, akik a sima fehérhez ragaszkodnak. Rögzítsétek fotóitokat kisebb csipeszekkel a fényfüzérre, hogy még nagyobb melegséggel tölthessenek el benneteket, amikor csak rájuk pillantotok. Ha csak nemrég költöztetek be új otthonotokba, akkor sincs ok aggodalomra, csak készítsétek elő a popcornt, kapcsoljatok be egy filmet plusz pár fényfüzért, és már kész is a tökéletes este. (Kép forrása: Freepic)

Szükséges fényfüzér: Tündérfény.

Gyertya helyett Tündérfényt az asztalra!

A finom ételek és italok mellett legalább annyira fontos a dekoráció is, amiből a kevesebb néha több. Pár ízlésesen elhelyezett LED-es fényfüzérrel kellemes atmoszférát teremthetünk.

Szükséges fényfüzér: Tündérfény.

Fényfüggönyön át szebb a világ

Átlátszó kábeles fényfüggöny, kiváló megoldás ablakok és textilfüggönyök dekorálására. Ha valami feldobja a nappalit vagy a hálószobád, akkor az ez.

Szükséges fényfüggöny: Dekortrend fényfüggönyök

Csinálj varázskertet

Ha már a szabadtéri programok jórészt a kertre korlátozódnak, érdemes néhány időjárásálló fényfüzérrel a fákat, bokrokat, kerítéseket is feldíszíteni. Megnyugtató lesz a látvány, és tovább lehet kint lenni, ha nincs teljesen sötét.

Szükséges fényfüzér: Kontakt LED fényfüzér

Alkalmi rendezvények

A Crystalline toldható fényfüzér család legnagyobb előnye, hogy egyetlen konnektorról működtethető, amelynek köszönhetően komplex világítási rendszereket tervezhetsz velük az otthonodba. A hideg fehér visszafogott tiszta fehér, natúr fénye hűvösen elegáns, míg a meleg fehér változat kellemes, barátságos hangulatot teremt.

Szükséges fényfüzér: Crystalline fényfüzér

Idilli terasz és erkély

Ki mondta, hogy a kerti fény csak kertben mutat jól? Varázsolj idilli kávézós hangulatot az otthonodba színes vagy tündérfényes égősorokkal!

Szükséges fényfüzér: Nyáréjszaka fénysor

Fotózáshoz kellékfény

Az elemes fényfüzérek további nagy előnye, hogy gyengeáram fut bennük, így a gyerekek is játszhatnak vele. Fényük sem erős, így bevihető egy pokrócbunkerbe is. Fotózáshoz is jó kellék, egyedi hangulatot kölcsönöz a családi képeknek.

Szükséges fényfüzér: elemes dekorfények

Dobd fel a FLAT LAY képeidet

A flat lay egy igen népszerű fotózási forma a közösségi média felületein, amely egy sík felületen stílusosan elhelyezett tárgyak felülnézetből történő fényképezését jelenti. Ha tovább szeretnéd fokozni a hatást, helyezz el a tárgyak között egy vékonyabb fényfüzért. Garantált lesz a siker!

Szükséges fényfüzér: Crystalline fényfüzér

Bárhova, bármikor

Dekorálj bátran, a fényfüzérek sok mindent kibírnak! Az elemmel működő fényfüzérek biztonságosabbak, többféleképpen használhatóak és bárhová elhelyezhetőek: étkező asztalra, könyvespolcra, de jól mutat vázában, befőttes és boros üvegben is.

Szükséges fényfüzér: elemes dekorfények

Ez csak mindössze néhány példa, a fényfüzérek dekorálási felhasználásának csak a kreativitásod szab határt! Fontos azonban, hogy csak jó minőségű fényeket vásárolj, amiknek a szigetelése és a transzformátora ellenőrzött!