Okos fényfüzér elérhető áron

A DekorTrend Heylight fényfüzér a telefonnal vezérelhető fényfüzérek közül a legjobb ár/érték aránnyal bír. A fénye csodálatos, a színei mesések, a kezelése egyszerű.

Okos fényfüzér elérhető áron

A technológia végre eljutott oda, hogy komoly funkciókkal felszerelt fényfüzért is lehet már gyártani olcsóbban, így az okos fényfüzérek idei generációja már alig drágább egy hagyományos fényfüzérnél.

okos fényfüzér

Fényfüzér jövő

Ez az irány a jövő, hiszen egyre több mindent kötünk rá a mobilunkra, és vezéreljük ujjmozdulatokkal, az autótól kezdve a kávéfőzőig, a termosztáttól, a televízióig. A karácsonyi dekor is követi a trendet, és a Dekortrend új fényfüzére mindenki számára elhozza a változatos fények és színek varázsát.

A Dekortrend Heylight kábeljén két gombos vezérlőt találunk, az S a szín, amivel 10 szín közül választhatunk: piros, zöld, kék, sárgászöld, tengerkék, ibolya, borostyán, türkiz, lila, pink. Az F a funkció gomb, amivel a programot választhatjuk ki, miként változzon a fényfüzér effektje. 14 mód közül tudunk választani: színes hóesés, színváltós-villanós, színváltós futófény, piros csillagok, kék csillagok, zöld csillagok, kék-piros változó, piros-kék változó, piros futófény, kétszínű kígyózó, színváltó pulzáló, multikolor hóesés, piros építkezős, karnevál.

A Heylight applikáció részletes bemutató videóját itt tudjátok megnézni:

 

Mobil app vezérlés

Mobillal Bluetooth-on keresztül tudunk csatlakozni a fényfüzérhez, és az applikáció segítségével további funkciókat érünk el. A szín egy széles színskálán tudjuk beállítani a nekünk tetsző legszebbre, sávonként színezhetjük a füzért, és rengeteg effekt közül választhatunk vagy létre hozhatunk saját programokat is, amiket elmenthetünk és megoszthatunk más Heylight applikációkkal.

Az applikáció ingyenes, angol nyelvű, de sok szöveg nincs benne, és az ikonok, animációk, gombok egyértelműek. iOS és Android rendszerekre lehet letölteni.

okos fény

Elérhető méretek: 12 m / 120 LED; 16 m / 160 LED; 20 m / 200 LED

A mobil appal csoportba rendezhetünk több Dekortrend Heylight fényfüzért, állíthatjuk a színváltás vagy a program sebességét és időzíthetjük a fényfüzér ki és bekapcsolását. A Heylight fényfüzérek csak Heylight termékekkel kompatibilisek.

Legyenek minden nap új karácsonyi fények a fádon!

A Heylight fényfüzérek 2023-ben az alábbi áruházakban kaphatóak: Dekortrend Üzletek, Praktiker, Interspar, Bauhaus, Metro.

 

 
 

 

Ajánlott termékek