Tündérfény girland fényfüzér

Sok jó LED kis helyen is elfér! Ismerd meg a legvékonyabb fényfüzért, ami méterenként 100 LED-et tartalmaz, olyan látvánnyal, mint a tejút az égen.

Tündérfény girland fényfüzér

A Dekortrend tündérfény girland LED fényfüzérei hajszálvékony rézkábelből állnak, és minden méretén 100 LED világít, amitől extra erős, látványos fénye van.

Hideg fehér vagy meleg fehér színben

Fénye statikus, nem villog, és csak a két alap színben (hideg fehér, meleg fehér) létezik. Ez nem egy klasszikus karácsonyi, színes izzósor, hanem egy modern tervezésű, különleges fényfüzér. A vékony kábel szinte nem is látszik a fán, miközben a rengeteg (tényleg nagyon sok) LED úgy világít a fán, mint megannyi pontszerű csillag.

Kétféle méretben érhető el 3 és 7 méterben. A kisebb méret minifenyőkhöz vagy asztali dekorációhoz kiváló fényforrás, míg a nagyobbal egy 150 cm-es karácsonyfát fel lehet díszíteni. 180 cm-es vagy 210 cm-es fenyőfához 2 db 7 méteres fénygirlandot ajánlunk, viszont így a fára 1700 LED kerül, ami igen komoly mennyiség, és garantált a szemet kápráztató összhatás.

Asztali dekorációnak is kiváló

A fényfüzér akkor szép, ha minden kiságat kihajtogatunk rajta, hogy valóban girland legyen belőle. 220 V-ról működik, és nem toldhatóak egymás után.

A Tündérfény girlandok jelenleg akciós áron kaphatóak. Nézd meg a webáruházban!

Tündérfény girland a Károly körúton (Budapest),
2x7m meleg fehér és 2x7m hideg fehér, összesen 2800 LED-del. Wow!

Ajánlott termékek