Twinkly – a jövő karácsonyi fényei

Az okos fényfüzérek csúcsmodellje, a Twinkly lélegzetelállító látványt varázsol a fenyőfára, a szobába, a házra. Ez tényleg valami olyan, amit még nem láttál!

Twinkly – a jövő karácsonyi fényei

Ingyenes telefonos applikációval, wifin keresztül vezérelhető az összes Twinkly-d egyszerre, szinkronban. A fényfüzér színét LED-enként állíthatod be, de létrehozhatsz átmeneteket, színkombinációkat, villogó vagy statikus effekteket, és számtalan programot, ami szerint változnak az egyes mintázatok. Teljes szabadság, aminek csak a képzeleted szab határt.

A fényfüzérek és jégcsapfüzérek csoportokba rendezhetők, időzíthetők, és persze színezhetők. Az egész épület, szoba fényeit egy érintéssel bekapcsolhatod, és egy ujjmozdulattal válthatsz effektet mindegyiken.

Olyan fényfüzér, ami hosszában képes színátmenetet megjeleníteni, még nem volt korábban, de a Twinkly ennél is tovább megy. Teljesen mindegy, hogyan rakod fel a füzért a fára, a mappelés során minden LED-et megtalál és onnantól képes őket szinkronban színezni és vezérelni. A mappelés az a lépés, amikor a telefon kamerájával megmutatod az applikációnak, hol van a Twinkly fényfüzéred.

Az applikációnak létezik iOS és Android verziója is, de a fényfüzér hanggal is vezérelhető Amazon Alexán vagy Google Assistant-on keresztül. A fényfüzérek nem toldhatóak egymásba, mindegyiknek külön 220 Voltos áramellátás szükséges, viszont csoportban egyszerre akár 10 füzért is vezérelhetünk. Természetesen egy fényfüzérhez több mobilt/applikációt is csatakoztathatunk.

Háromféle Twinkly fényfüzér és egy jégcsapfüzér kapható a dekortrend.hu webáruházban, valamint a Dekortrend 7 üzletében:

Jépcsapfüzér RGB, 190 LED, átlátszó kábel, 5x0,5 méter

50 cm-es belógású jégcsapfüzér, amivel 5 métert dekorálhatsz ki egy homlokzaton, kerítésen vagy falfelületen. RGB, tehát bármilyen színt képesek felvenni a LED-ek. Átlátszó a kábele, hogy észrevétlen maradjon a háttér előtt, és a fények érvényesülhessenek. 

>>> Megnézem a webáruházban!

Fényfüzér RGB, 250 LED, fekete kábel, 20 méter

Korlátlanul színezhető és programozható fényfüzér maximum 240 cm-es fenyőfára. Fekete kábellel, ami nem látszik a zöld vagy sötét színű karácsonyfákon.

>>> Megnézem a webáruházban!

Fényfüzér RGB, 400 LED, fekete kábel, 32 méter [ELFOGYOTT!]

Bármilyen színre képes LED-ekkel szerelt fényfüzér, 400 LED-del, ami bármilyen méretű fenyőt fényárba borít. 210 cm-nél kisebb fákra duplán is feltekerhető, ami sokkal aprólékosabb minták rajzolását teszi lehetővé.

>>> Megnézem a webáruházban!

Fényfüzér, AWW, 250 LED, fekete kábel, 20 méter

Meleg fehér, hideg fehér és borostyán sárga (Amber White–White) LED-ekből álló fényfüzér, ami soha nem látott melegséget és barátságos hangulatot áraszt akár fenyőfára, akár asztalra helyezed. Fekete kábele jól elrejthető sötét felületeken vagy fenyőágak között.

>>> Megnézem a webáruházban!