Vigyél fényt a sötét, szürke napokba

Korán sötétedik, kijárási korlátozás van érvényben, home office, szürke időjárás. Ne hagyjuk, hogy mindez kedvünket szegje, és dobjuk fel a lakást fényekkel! A takarékos LED-eknek hála a villanyszámlán nem fog meglátszódni, viszont a hangulatunknak jót tesz majd egy kis dekorvilágítás. Íme néhány ötlet az Instáról, ami megvalósítható Dekortrend fényekkel.

Vigyél fényt a sötét, szürke napokba

Gyertya helyett Tündérfényt az asztalra!

Biztonságosabb, és többféleképpen használható. Elemes, úgyhogy bárhová felhelyezhető. Étkező asztalra, kávézóasztalra, könyvespolcra, biciklire, ágy fölé, babaházra, de jól mutat befőttes vagy boros üvegben is.

Szükséges fényfüzér: Tündérfény.

tündérfény fényfüzér

Mediterrán égősor a teraszodra/erkélyedre

Ki mondta, hogy a kerti fény csak kertben mutat jól? Hozd el a kávézók hangulatát otthonodba színes vagy tündérfényes égősorokkal.

Szükséges fényfüzér: Nyáréjszaka fénysor

fényfüzér teraszra

Csinálj varázskertet

Ha már a szabadtéri programok jórészt a kertre korlátozódnak, érdemes néhány időjárásálló fényfüzérrel a fákat, bokrokat, kerítéseket is feldíszíteni. Megnyugtató lesz a látvány, és tovább lehet kint lenni, ha nincs teljesen sötét.

Szükséges fényfüzér: Kontakt LED fényfüzér

kulteri fenyfuzer

Kreatív fényfüzér-használat

Dekorálj bátran, a fényfüzérek sok minden kibírnak. Csak jó minőségű fényeket vásárolj, amiknek a szigetelése és a transzformátora ellenőrzött. Lehet a fényfüzérből feliratot készíteni a falra vagy épen fénykép tartót.

Szükséges fényfüzér: Crystalline fényfüzér

beltéri fényfüzér dekoráció

Fotózáshoz kellékfény

Az elemes fényfüzérek további nagy előnye, hogy gyengeáram fut bennük, így a gyerekek is játszhatnak vele. Fényük sem erős, így bevihető egy pokrócbunkerbe is. Fotózáshoz is jó kellék, egyedi hangulatot kölcsönöz a családi képeknek.

Szükséges fényfüzér: elemes dekorfények

fényfüzér fotózás

Fényfüggönyön át szebb a világ

Átlátszó kábeles fényfüggöny, kiváló megoldás ablakok és textilfüggönyök dekorálására. Ha valami feldobja a nappalit, akkor az ez.

Szükséges fényfüggöny: Dekortrend fényfüggönyök

fényfüggöny

fényfüggöny