Fizetési feltételek

Áraink 27%-os ÁFÁ-t (általános forgalmi adót) tartalmaznak.

Termékeink vásárlása esetén több féle fizetési lehetőség közül választhat, ha az aqualing.hu webáruházban szeretne vásárolni:

 

Készpénzes/Bankkártyás fizetés (átvételkor) (jelenleg személyes átvételünk szünetel)

A termék átvételekor készpénzben vagy bankkártyával ki tudja fizetni a pénztárnál.

Online bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

Ezt követi az erős ügyfél hitelesítés, mely két módon történhet, a mobilbankon/mobilapplikáción keresztül vagy az internetes vásárlási jelszó/kód és SMS-ben kapott jelszó megadásával. Ha rendelkezel mobilbankkal, akkor a vásárlás során, a kártyaadataid megadását követően érkezik a telefonjára egy azonnali (push) üzenet, amire rá kell kattintani és a mobilbankban használt jalszava (mPIN), vagy egyéb biometrikus azonosítója (arcfelismerés, ujjlenyomat felismerés) segítségével kell véglegesítenie a vásárlást.

Az SMS-sel történő jóváhagyás esetében pedig a kártyaadatok megadását követően, az előzetesen beállított internetes vásárlási jelszót kell megadni, majd a telefonra SMS-ben érkező 6 jegyű kód begépélésével kell véglegesíteni a folyamatot.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

K&H Biztonságos Bankkártyás fizetés

 

PayPal fizetés

A PayPal egy elektronikus fizetési mód, amelynek fiókjai úgy működnek, mint a normál bankszámlák. A tranzakciók azonnal létrejönnek, beleértve a fiókok közötti átutalást is. A PayPal fizetési móddal online webáruházak milliói közül rendelhet, és gyakran nevezik a Paypalt az Internet Bankjának.

Utánvétes fizetés

A kiszállított termék átvételekor a futárnak tudja átadni a vételárat készpénz formájában.

Előre utalás

A termék megrendelését követően a vissza igazoló emailben minden részletet megtalál a banki átutalás részleteiről. Miután pénzügyi osztályunk megerősíti a tranzakciót, engedélyezzük a rendelését és továbbítjuk logisztikai osztályunknak.

  • Bankfiók neve: MKB BANK Nyrt.
  • Bankfiók címe: 1056 Budapest, Váci u.38.
  • Számla neve: Aqualing Kft.
  • IBAN: HU 76 1030 0002 2012 9745 0000 3285
  • Pénznem: HUF
  • BIC/SWIFT kód: MKKB HU HB
  • Bankszámlaszám: 103000022012974500003285

Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 1 munkanap áll rendelkezésére.
Amennyiben 1 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

 

 

Szép kártyás fizetési lehetőség webáruházunkban jelenleg nem elérhető.