GY.I.K.

Hogyan tudok rendelni/vásárolni?

A dekortrend.hu oldalon a vásárlás regisztrációhoz kötött, így tudjuk biztosítani, hogy a rendelésed nyomon követhető és visszakereshető legyen. Nem tart sokáig, és neked is jobb, ha van felhasználói fiókod, későbbi vásárlásokhoz.

Milyen műfenyőt vegyek?

Oldalunkon több, mint 40 féle műfenyőt találsz, amikből 1-5 féle méretváltozat érhető el. A fák színben, formában, terjedelemben is mások, érdemes ezek mentén a tulajdonságok mentén elindulni. Klasszikus zöld fát keresel vagy inkább extravagáns arany, fekete, fehér színűt? Legyen karcsú vagy terebélyes? Legyen élethű vagy inkább dekoráció hatású? Ha ezeket megálmodtad, akkor könnyebb lesz a keresgélés.

Mennyi fényfüzér kell a fenyőmre?

Egy 210 cm-es fenyőfát 720 LED-del már erőteljesen ki lehet világítani, de minimum 360 LED- kelleni fog rá. Tipp: vegyél a fára kétféle fényfüzért és mindkettő laza spirálba, egymást váltva tekerd fel a fára. Különleges hatása lesz.

Nem olyan a fenyő, mint a fotón. Miért?

A műfenyő állítás művészet. Kezd azzal, hogy minden ágat és ágacskát kihajtogatsz, az ágtól csillag irányban mindenfelé. Ezután érdemes összeállítani a fát, és amikor kész, akkor tovább igazgatni az ágacskáit, amíg el nem tüntetünk minden lyukat, és elégedettek nem vagyunk a formájával, dússágával, sziluettjével. Különféle ághajtogatási módszerekkel más és más összehatást érhetünk el.

Nem tetszik, amit rendeltem. Mit tegyek?

A webáruházban rendelt terméket 14 napon belül visszaküldheted nekünk, mi pedig két héten belül visszautaljuk az árát. Fontos, hogy a termék eredeti, értékesíthető állapotában és csomagolásban érkezzen, különben csak az árának egy töredékét tudjuk visszatéríteni. A csomagot postán vagy futárral küldd el központi telephelyünkre (1117 Bp., Hunyadi János út 4.), simán, ne ajánlva. A csomagban legyen benne a számla másolata vagy a rendelést igazoló értesítő email.

Biztonságosak a fényfüzérek?

A DekorTrend LED fényfüzérek rendelkeznek minden, a magyarországi forgalmazáshoz szükséges engedéllyel és bevizsgálást igazoló okmánnyal. A DekorTrend LED fényfüzérek a legjobb minőségű alapanyagokból és szigeteléssel készülnek, ezért drágábbak, mint a piacon található fényfüzérek többsége.

Hol található a bolt?

Országosan 7 üzletünk van, amiknek a listáját itt találod. Üzleteink október végétől január végéig működnek DekorTrendként. Az év többi hónapjában Aqualing medenceáruházzá alakulnak. Nem kell megijedni, mi vagyunk azok, az év bármelyik napján, bármilyen kérdéssel szívesen fogadunk.

Mikorra várható a szállítás?

Ez sok tényezőtől függ, de főként attól, hogy mikor rendelsz és mit. Egyes termékek GLS futárral mennek ki, a nagyobb tételek raklapon LogMaster futárszolgálattal. A szállítási idő normális esetben 2-4 nap, de csúcsidőszakban, ez akár a duplájára is nőhet. Azt javasoljuk, ne centizd ki, inkább rendelj időben.

Rendelések kiszállítását október 1-től teljesítjük.

Nem érem el az ügyfélszolgálatot. Miért?

Ennek csak az lehet az oka, hogy túlterhelt az ügyfélszolgálat. A DekorTrend és a mögötte álló Aqualing Kft számára minden vásárló, ügyfél és partner fontos. Minden megkeresést, jótállási ügyet vagy reklamációt feldolgozunk, és előbb utóbb elrendezünk. Főszezonban ez nagy leterheltséget jelent, ilyenkor szükségünk van a türelmedre és a kitartásodra, de keress minket, segíteni fogunk.

Mikor lesz akció/leárazás?

Folyamosan vannak akcióink. Legegyszerűbb, ha figyeled az oldalunkat, követsz minket Facebook-on vagy feliratkozol a hírlevelünkre. Így első kézből megtudod, ha valami olcsóbb lett vagy új terméket vezetünk be. Ígérjük, nem zaklatunk levelekkel, csak ha tényleg fontosat akarunk mondani.

Hogyan vannak nyitva a boltok és a webáruház karácsonykor?

Üzleteink nyitva tartása itt érhető el. Minden fontos információt időben kiírunk a kapcsolat oldalra, ott megtalálod az aktuális nyitva tartást és rendelési határidőket is.