Házhozszállítás

Rendelések kiszállítását október 1-től teljesítjük.

Gyors és kedvezményes házhozszállítás az Aqualing.hu-tól!

 

A házhozszállításban a GLS futárszolgálat a partnerünk, akik az egész ország területére a megrendelés követő 2-3 munkanapon belül viszik ki a termékeket. A csomagokat reggel 8 és este 6 között kézbesítik.

Szállítási díjaink:

Szállítási súly: Szállítási díj Utánvét fizetési lehetőség
0 - 5 kg között 990 Ft készpénz / bankkártya
5 - 20 kg között 1 590 Ft készpénz / bankkártya
20 -30 kg között 1 790 Ft készpénz / bankkártya
30 - 40 kg között 1 990 Ft készpénz / bankkártya
40 - 100 kg között 4 990 Ft készpénz
100 - 600 kg között 9 290 Ft készpénz

 

40 kg alatti kiszállításokat a GLS futárszolgálat végzi, melynél az utánvétes fizetési mód bankkártyával és készpénzzel is lehetséges.

40 kg feletti szállítás esetén a kiszállítást a LogMaster futárszolgálat végzi, melynél utánvét esetében csak a készpénzzel lehet fizetni.

Speciális szállítást igénylő termékek a dekortrend oldalon:

  • 240/270/300 cm és magasabb műfenyőket raklaposként tudunk szállítani

Minden esetben a KOSÁR oldalon feltüntetjük az aktuális és pontos szállítási díjat! Előre meghatározott időpontra sajnos nem tudunk szállítani!

Amennyiben a megadott szállítási címen a futár nem talál senkit, telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Abban az esetben, ha a futár Önt többszöri próbálkozásra sem tudja elérni, s az időpont egyeztetés meghiúsul, úgy megrendelését nem tudjuk teljesíteni, azt meghiúsult tranzakcióként töröljük az élő rendelések közül. Ha a vásárlás ellenértékét megrendeléskor online már kifizette, akkor a fizetett összeget visszautaljuk bankszámlájára.

A szállításból eredő hibákat és sérüléseket átvételkor a Megrendelőnek kell ellenőriznie. A szállításból eredő hibákért az Aqualing Kft nem vállal felelősséget.

 

 

Garancia

Reklamációt, kérdéseit, javaslatait az ugyfelszolgalat@aqualing.hu email címen fogadjuk.

Elállás esetén a terméket központi irodánkan vesszük át, cím: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. Aqualing Kft.

Internetes vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a termék visszajuttatásának költsége a Megrendelőt terheli. A vásárlás összegét minden esetben átutalással fizetjük vissza, a termék beérkezésétől számított 14 naptári napon belül. Fontos tudni, hogy a kiszállítás díja nem kerül visszatérítésre, és a teljes vételár is csak akkor, ha visszaszolgáltatott termék sérülésmentes, hiánytalan csomagolású. Ennek jogi hátteréről bővebben olvashat a Jogi nyilatkozatban.

Hogyan vásárolhatok a dekortrend.hu webáruházban?