Házhozszállítás

Gyors és kedvezményes házhozszállítás az Aqualing.hu-tól!

A házhozszállításban a GLS és SFL futárszolgálat a partnereink, akik az egész ország területére a megrendelés követő várhatóan 2-7 munkanapon belül viszik ki a termékeket.

40 kg alatti kiszállításokat a GLS futárszolgálat és SFL végzi, melynél az utánvétes fizetési mód bankkártyával és készpénzzel is lehetséges.

40 kg feletti szállítás esetén a kiszállítást az SFL futárszolgálat végzi,melynél az utánvétes fizetési mód bankkártyával és készpénzzel is lehetséges.

Speciális szállítást igénylő termékek a dekortrend oldalon:

  • 240/270/300 cm és magasabb műfenyőket raklaposként tudunk szállítani

 

Minden esetben a KOSÁR oldalon feltüntetjük az aktuális és pontos szállítási díjat! Előre meghatározott időpontra sajnos nem tudunk szállítani!

Amennyiben a megadott szállítási címen a futár nem talál senkit, telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Abban az esetben, ha a futár Önt többszöri próbálkozásra sem tudja elérni, s az időpont egyeztetés meghiúsul, úgy megrendelését nem tudjuk teljesíteni, azt meghiúsult tranzakcióként töröljük az élő rendelések közül. Ha a vásárlás ellenértékét megrendeléskor online már kifizette, akkor a fizetett összeget visszautaljuk bankszámlájára.

A szállításból eredő hibákat és sérüléseket átvételkor a Megrendelőnek kell ellenőriznie. A szállításból eredő hibákért az Aqualing Kft. nem vállal felelősséget.

 

Garancia

Reklamációt, kérdéseit, javaslatait az alábbi menüpontban küldheti el: ugyfelszolgalat@aqualing.hu

Elállás esetén a terméket központi irodánkan vesszük át, cím: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. Aqualing Kft.

Internetes vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a termék visszajuttatásának költsége a Megrendelőt terheli. A vásárlás összegét minden esetben átutalással fizetjük vissza, a termék beérkezésétől számított 14 naptári napon belül. Fontos tudni, hogy a kiszállítás díja nem kerül visszatérítésre, és a teljes vételár is csak akkor, ha visszaszolgáltatott termék sérülésmentes, hiánytalan csomagolású. Ennek jogi hátteréről bővebben olvashat a Jogi nyilatkozatban.

Hogyan vásárolhatok a dekortrend.hu webáruházban?