Illatpálca

Illatpálca

Az amerikai Scentsicles illatpálcák tökéletes karácsonyi hangulatot teremtenek bármilyen helyiségben. Egy üvegcsében 6 illatpálca található, 6 fém akasztóval, amivel könnyedén felhelyezhető a műfenyő sűrű ágai közé. Illata nem tolakodó, hanem kellemesen lágy, mint egy valódi fenyőillat, ami csak néha simogatja meg az ember orrát. A legnépszerűbb a lucfenyő illat Fir néven, de érdemes kipróbálni a forralt bor, a fagyöngy, a fűszeres toboz, a két rúd fahéj, a körte és a karácsonyfa illat változatokat is.

7 termékek

per page
Növekvő sorrendbe

7 termékek

per page
Növekvő sorrendbe
műfenyő illatosító fenyő illat

Karácsonyi illatpálca valódi illatokkal

Tapasztalataink szerint a Scentsicles karácsonyi illatpálca illatát csak messziről szabad tesztelni, mert az üvegcsében lévő hat pálca együtt túl intenzív lehet. Ha viszont egy szálat felakasztunk a fenyőfánkra, megdöbbentően valósághű illatot fogunk érezni, ami nem erős, nem illatosító hatású, hanem nosztalgikus karácsonyi hangulatú, ami a legszebb ünnepeket juttatja eszünkbe.

Az alap fenyő illatpálca még élő fenyőre is jó választás, ha nem lenne elég intenzív a saját illata. A Sentsicles mindenképpen jobb választás, mint egy fenyő illatú spray. Sokkal élethűbb, és egyenletesebb, lágyabb az illata.