Kültéri fényfüzérek

Kültéri fényfüzérek

Kültéri fényfüzér toldható verzióban. Kültéri fényfüggöny és kültéri jégcsapfüzér valamint kerti fénysor dekorációk egyedi tervezéssel. A toldható fényfüzércsaládok legnagyobb előnye, hogy egyetlen konnektorról működtethetőek, komplex világítási rendszereket tervezhetünk vele kertekbe, épületre, rendezvényekre. Választhatunk fekete időjárásálló gumikábel vagy elegáns, átlátszó kábel között, attól függően, hogy milyen háttérre dekorálunk. A kültéri fényfüzér családok hideg fehér vagy meleg fehér színben érhetőek el, de van jégszikrázó effekt is, ami fagyott hópelyhek csillogását idézi. A Dekortrend kerti fénysorok kertek, teraszok verandák díszítésére készültek a vásárlók, éttermesek igényei szerint. Többféle szín és kivitel közül választhatunk, attól függ elegáns, mediterrán, party vagy modern hangulatot szeretnénk elérni.

1-21/47 termék

Oldal
per page
Növekvő sorrendbe

1-21/47 termék

Oldal
per page
Növekvő sorrendbe
kültéri toldható fényfüzér webáruház

Kontakt LED fényfüzér család

A Dekortrend Kontakt LED családja fekete, gumiborítású kábellel készül, ami ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és külső behatásoknak minden évszakban. A család minden tagja szabadon egymásba tolható: a fényháló, a jégcsap fényfüzér, a fényfüggöny és az egyenes fényfüzér. A kültéri jégcsap fényfüzér toldható változata kiválóan alkalmas ereszek, korlátok díszítésére. A különféle hosszúságú lelógó fényfüzérek fénylő jégcsapok hatását keltik. Meleg fehér, hideg fehér, illetve csillanó LED-del kapható. A csillanó LED meleg fehér fényű, de néhány LED hideg fehér fényben csillan bizonyos időközönként, olyan hatást keltve, mintha a jégen csillanna meg a napfény.

kültéri fényfüzér

Crystalline sorolható fényfüzér család

A Dekortrend 2020-as újdonsága az átlátszó kábeles dekor fény család. Fényháló, fényfüggöny, egyenes fényfüzér és jégcsap fényfüzér közül választhatunk, amik szabadon egymásba toldhatóak, így max 1200 LED-ig toldhatjuk a rendszert és egyetlen konnektorról elláthatjuk árammal. Sorolható világítás minden felületre mérettől függetlenül.

Kültéri fényfüzér toldható

Dekortrend kerti fénysorok

A kerti fényfüzér család exkluzív dekorvilágításokból áll. Klasszikus színes kerti égősor teraszok, éttermek, kerthelyiségek hangulatvilágításához, valamint party égősor és elegáns tündérfényes kültéri fényfüzér villanykörte búrákkal.