Kültéri toldható jégszikrázó fényfüzér, Meleg fehér, 5 méter, 50 LED

Cikkszám:
KDK 201
Raktáron
Ez a fényfüggöny akár 100 méter hosszan csatlakoztatható, így akár 1000 LED fénye világítja majd be otthonod. Összesen 20 füzér toldható egymásba, amely rendszert egyetlen hálózatról működtethetsz.

Válaszd ki a termék paramétereit!

5 800 Ft
Békéscsaba Debrecen
Győr Óbuda
Pestszentlőrinc Központi Raktár
Szombathely Újbuda

A kiváló minőségű Toldható LED fényfüzér kültéri dekorálásra alkalmas, varázslatos fénybe burkolja ablakaid! Ez a fényfüggöny akár 100 méter hosszan csatlakoztatható, így akár 1000 LED fénye világítja majd be otthonod. Összesen 20 füzér toldható egymásba, amely rendszert egyetlen hálózatról működtethetsz.

A DekorTrend kültéri toldható jégszikrázó fényfüzér 100 meleg fehér és 20 db villogó hideg fehér LED-el szikrázik.

A DekorTrend Kültéri LED fényfüzérek (Meleg fehér, Hideg fehér színekben) az egyik legjobb minőségű toldható világítási rendszer. A tervezés, az anyagok minősége, a tartósság, a biztonság és az erőteljes, kültérre tervezett hatás több mint 10 éves kutatás és fejlesztés eredménye.

A kiváló minőségű LED-fényfüzérek tökéletes ablakok, erkélyajtók, kirakatok dekorálására. A DekorTrend toldható LED család bármely tagjához csatlakoztatható a fényfüggöny, így összekötheted fényfüzérrel, függönnyel, hálóval is.

További információ
Cikkszám: KDK 201
Gyártó DekorTrend
Write Your Own Review
You're reviewing:Kültéri toldható jégszikrázó fényfüzér, Meleg fehér, 5 méter, 50 LED
Osztályozás

Nincs kapcsolodó blogposzt