Fényfüggönyök

Fényfüggönyök

Többféle LED függöny ablakok, falfelületek dekorálására. Toldható beltéri és kültéri fényfüggönyök meleg fehér színben, időjárásálló szigeteléssel, fekete vagy átlátszó kábelszínnel. A fényfüggönyök legfőbb tulajdonsága, hogy szálai egyenlő hosszúságúak, így szabályos falfelületek hozhatók létre belőle. A rövidebb változatai korlátok, kerítések díszítésére is alkalmasak.

11 termékek

per page
Növekvő sorrendbe

11 termékek

per page
Növekvő sorrendbe
karácsonyi fénydekorációk

Dekortrend fényfüggönyök

A LED fényfüggöny nagy előnye, hogy alacsony a fogyasztása és nem melegszik fel. Biztonságos szigetelésű kábellel kerül forgalomba, és trafójának köszönhetően a kábelben alacsony feszültségű áram fut csak. Egy biztonságos karácsonyi fényfüggöny nem csak az ünnepeket teszi szebbé, de akár négy évszakban hangulatos dekor világítása lehet kerteknek, kávézóknak, éttermeknek.

fényfüggöny

Toldható LED fényfüggöny

A kültéri karácsonyi dekoráció egyik alap terméke az egyenes fényfüzér, mivel ezzel a legegyszerűbb bármilyen felületet feldíszíteni. Oszlopra, korlátokra tekerhető spirálba, felhelyezhető ágakra, fákra, illetve élő fenyőre karácsonyfaégőként is. Van belőle toldható változat is, amivel akár 100 méterig egybefűzhető több fényfüzér, és egyetlen betápról működtethető.

A Dekortrend Crystalline termékcsaládjában is van fényfüggöny (KAT 301-302). Ezek átlátszó kábeles fények, amik szabadon egymásba toldhatóak, és kültéren/beltéren használhatók.

A Kontakt LED kültéri toldható termékcsalád (KDK 009-014) fényfüggöny tagjának kábele fekete színű, ami az éjszakai kivilágításnál alig látszódik sötét háttereken, mint pl. kerítés, bokrok, falfelületek. Vastag gumiborításának köszönhetően hosszú távon ellenáll az időjárás viszontagságainak.

karácsonyi fények

Fényfüggöny ablakra

A Dekortrend Árkád fényfüggönye átlátszó kábeles, íves kialakítású fényfüggöny, kifejezetten ablakok díszítésére, de jól mutat oszlopok között is, mint egy fény boltív.