Jégcsap fényfüzér

Jégcsap fényfüzér

A jégcsap füzérek különlegessége, hogy egy központi vezérszálról különböző hosszúságú mellékszálak lógnak le, amiken a LED-ek találhatók, pont úgy, ahogy az igazi jégcsapok. Épülethomlokzatra, korlátra, eresz alá felhelyezve gyönyörű hatást kelt ez az enyhe szabálytalansága. Hideg fehér, meleg fehér és csillanó LED-es kivitelben kapható fekete vagy átlátszó kábellel.

14 termékek

per page
Növekvő sorrendbe

14 termékek

per page
Növekvő sorrendbe
led jégcsap fényfüzér kültéri

Karácsonyi LED jégcsap fényfüzér kültéri szigeteléssel

A Dekortrend Kontakt LED kültéri jégcsap fényfüzér fekete, időjárásálló gumiborítású kábellel készülnek, hogy négy évszakban ellenálljon az időjárásnak és a külső behatásoknak. A Kontakt LED család minden terméke kompatibilis a toldható jégcsapfüzér elemmel.

toldható jégcsap füzérek

Jégszikrázó jégcsapfüzér

A Dekortrend Kontakt LED család különleges tagja meleg fehér LED-ekből áll, de néhány LED hideg fehér villanófényt ad ki időnként. Ettől azt a hatást kelti, mintha a jégen csillanna meg a napfény. Igazi téli dekoráció, ami remekül mutat fákon, oszlopokon, korlátokon.

jégcsap fényfüzér

Átlátszó kábeles Dekortrend LED jégcsapfüzér

A Dekortrend Crystalline termékcsaládja egy átlátszó kábeles toldható rendszer, amiben fényháló, jégcsap füzér, egyenes fényfüzér és fényfüggöny is található. A jégcsap fényfüzér toldható az összes többi termékkel 1200 LED-ig.