Magic Light műfenyő 180 cm

Cikkszám:
KFA 948
Ingyen szállításIngyen szállítás

A Dekortrend Magic Light (KFA 948) műfenyőt 120 db színváltós LED világítás borítja. Gombnyomásra válthatsz színes és meleg fehér fények között.

30 999 Ft

A csomagot várhatóan 4 munkanap alatt szállítjuk házhoz!
Házhozszállítás információk

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon egy üzenetet nekünk >>

Csomag visszaküldés és pénz visszafizetés.
Részletek az Ügyfélszolgálat oldalunkon.

 

A Dekortrend Magic Light (KFA 948) műfenyőt 120 db színváltós LED világítás borítja. Gombnyomásra válthatsz színes és meleg fehér fények között. A Magic Light-tal 3 terméket kapsz egyben: műfenyő + meleg fehér fényfüzér + multikolor fényfüzér.

A Dekortrend Magic Light-tal megspórolod a fényfüzér árát, és a felrakás műveletét. 180 cm-es méretével már egy igazán testes karácsonyfa lehet belőle.

Fém talppal együtt érkezik. A rajta lévő fényfüzért könnyen egymásba lehet csatolni, és már világít is.

Mit jelent 2D-s műfenyő?

A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a 2D elnevezést azokra a műfenyőkre alkalmazzuk, amelynek tűlevelei két dimenziósak, leginkább kis lapocskákra hasonlítanak. Ezek a fák az olcsóbb árkategóriába tartoznak, viszont összhatásukban dúsabbak.

Mit jelent a pántos ágkonstrukció?

A fenyő ágai a törzshöz vannak rögzítve, és esernyőszerűen nyílnak le róla. minden ágat és azokon a kis ágacskákat ki kell hajtogatni, hogy terebélyes, dús hatást érjünk el. Ügyeljünk, hogy a fényfüzér kábeleit ne törjük meg, és úgy hajtogassuk az ágakat, hogy a fényfüzér elemeit erőltetés nélkül egymásba tudjuk kapcsolni.

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fák ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. A Dekortrend Magic Light ágainak száma 525 db, mely 180 cm-es társaihoz képest dúsabb, de még jól dekorálható. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú fát ajánljuk neked.

További információ
Cikkszám:KFA 948
Custom Stock StatusIngyen szállítás
ÁgkonstrukcióPántos
Magasság180cm
Átmérő140 cm
TartozékKarácsonyfatalp a csomagban.
Műfenyő talpaFém
Write Your Own Review
You're reviewing:Magic Light műfenyő 180 cm
Osztályozás