Mediterraneo 3D műfenyő 180 cm

Cikkszám:
KFB 228

Ha igazán különleges műfenyőt szeretnél, a Dekortrend Mediterraneo műfenyő a legjobb választások egyike. A műkarácsonyfa kissé ívelt, lefelé tartó ágai világos zöldek, rendkívül sűrűek.

Magasság:

61 001 Ft

Várható kiszállítás: 7 munkanap

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

 

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Szakértői segítség üzleteinkben

 

A Dekortrend Mediterraneo egy különleges 3D műfenyő, aminek az ágai egyedi módon kissé lefelé konyulnak, amitől kecsesebb, és karcsú, hosszú ágai szemből is látszódnak, nem csak felülről, mint a legtöbb műfenyőnél. Így az összeképe, a textúrája sokkal szebb mintázatot ad.

A kertépítő mérnökök az ilyen lekonyuló ágú fenyőket és fákat (pl.: Aranyfürtös fűzfa, Síró cseresznye, Camperdown szilfa) általában a kertek középpontjába helyezik, mert vonzzák a tekintetet, és megragadják ez emberek figyelmét szokatlan formájukkal.

A Dekortrend Mediterraneo műfenyő karácsonyfaként hasonlóan vonzza az ember tekintet. Vékonyodó ágai jól dekorálhatóak, és kevés dísszel is mutatós tud lenni. Jól mutatnak rajta a szalagok.

A Mediterraneo műfenyő különleges szépségét közepes és nagy terekben mutatja meg.

A műfenyőt 150, 180 és 210 cm-es magasságban kínáljuk neked és családodnak. A beakasztós ágkonstrukció segítségedre lesz, hogy könnyen felállítsd a karácsonyfádat.

Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?

A Mediterraneo 2D és 3D ágakból áll. A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D esetleg tűleveleket leveleket tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők általában dúsak, tömörek.

Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?

A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során.

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.

Milyen fényfüzért vegyek a fenyőfámra?

A fényfüzérek olyan dekorációs elemek a karácsonyfán, amit a saját ízlésünk szerint alakíthatunk. Segítségül egy táblázatba össze szedtük neked, hogy mi a minimális LED szám a fenyő magasságához képest:

Műfenyő mérete

LED szám

Műfenyő mérete

LED szám

90 cm 40 240 cm 360
120 cm 80 270 cm 480
150 cm 120 300 cm 600
180 cm 180 360 cm 720
210 cm 240 400 cm 960

 

További információ
Cikkszám:KFB 228
ÁgkonstrukcióBeakasztós
Termék KategóriaKevert levelű műfenyő
Magasság180cm
TartozékKarácsonyfatalp a csomagban.
Műfenyő talpaFém
Write Your Own Review
You're reviewing:Mediterraneo 3D műfenyő 180 cm
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok