Mediterraneo 3D műfenyő 180 cm

Cikkszám:
KFB 228
Black Friday

Ha igazán különleges műfenyőt szeretnél, a Dekortrend Mediterraneo műfenyő a legjobb választások egyike. A műkarácsonyfa kissé ívelt, lefelé tartó ágai világos zöldek, rendkívül sűrűek.

Magasság:

61 001 Ft

 

Ez egy különleges 3D műfenyő, aminek az ágai egyedi módon kissé lefelé konyulnak, amitől kecsesebb, és karcsú, hosszú ágai szemből is látszódnak, nem csak felülről, mint a legtöbb műfenyőnél. Így az összeképe, a textúrája sokkal szebb mintázatot ad.

A kertépítő mérnökök az ilyen lekonyuló ágú fenyőket és fákat (pl.: Aranyfürtös fűzfa, Síró cseresznye, Camperdown szilfa) általában a kertek középpontjába helyezik, mert vonzzák a tekintetet, és megragadják ez emberek figyelmét szokatlan formájukkal.

A Dekortrend Mediterraneo műfenyő karácsonyfaként hasonlóan vonzza az ember tekintet. Vékonyodó ágai jól dekorálhatóak, és kevés dísszel is mutatós tud lenni. Jól mutatnak rajta a szalagok.

A Mediterraneo műfenyő különleges szépségét közepes és nagy terekben mutatja meg. A műfenyőt 150, 180 és 210 cm-es magasságban kínáljuk neked és családodnak. A beakasztós ágkonstrukció segítségedre lesz, hogy könnyen felállítsd a karácsonyfádat.

Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?

A Mediterraneo 2D és 3D ágakból áll. A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D esetleg tűleveleket leveleket tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők általában dúsak, tömörek.

Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?

A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során.

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.

További információ
Cikkszám:KFB 228
Termék státuszBlack Friday
ÁgkonstrukcióBeakasztós
Termék KategóriaKevert levelű műfenyő
Magasság180cm
TartozékKarácsonyfatalp a csomagban.
Műfenyő talpaFém
Write Your Own Review
You're reviewing:Mediterraneo 3D műfenyő 180 cm
Osztályozás