2D Műfenyők

2D Műfenyők

A Dekortrend 2D-s műfenyő kínálatában találod a kedvező árú és egyszerűbb felépítésű fenyőfa típusokat. A 2D-s levél apró lapocskákat takar, amik nem szúrnak, viszont dús lombozatot biztosítanak a műfenyőfa számára. Mindegyik modellhez tartozik karácsonyfatalp, összeállításuk egyszerű. Műfenyő használatával a karácsonyi készülődés kényelmesebb, a fenyőfa állítás pedig gyerekjáték. Scentsicles illatpálcával még valódi fenyőillatot is adhatunk a karácsonyfánknak.

1-21/29 termék

Oldal
per page
Csökkenő sorrendbe

1-21/29 termék

Oldal
per page
Csökkenő sorrendbe
karàcsonyfa

2D műfenyő felépítése

A 2D tűlevelek PVC lapokból állnak, amiket különféle színezésekkel tesznek élethűbbé, így egyes műfenyőfa modelleken friss hajtásokat utánozna, míg másokon havas-deres hatást érnek el vele.

A 2D levél előnye, hogy dúsabb, mint a 3D műfenyő fröccsöntött levelei, viszont azoknál kevésbé élethűek. Összhatásuk mégis szép, a fenyőfák formásak és jól díszíthetőek, kiváló alapjául szolgálnak egy varázslatos karácsonyfának.

A fenyőfák talpa (kivéve minifenyők és Christmas Top modell) és törzse fémből van, ami megfelelő tartást és tömeget biztosít, így a műfenyők stabilak, tartásuk egyenletes, ágai nem konyulnak le idővel.

2D műfenyő ágai

Az ágak igazítása, hajtogatása könnyű, így tökéletesre alakíthatjuk a fenyőfa végső formáját. Ízlés szerint az ágak végét irányíthatjuk lefelé, vízszintesen vagy felfelé, más fenyőtípust utánozva. Sokat lehet csalni a helyigénnyel is, ha bizonyos ágakat nem hajtogatunk ki 5-10 cm is nyerhető az átmérővel.