Design műfenyők

Design műfenyők

Design műfenyők különleges igényekre. Fehér karácsonyfa, arany műfenyő, fekete karácsonyfa elegáns helyiségekbe, rendezvényekre, üzletekbe, szállodákba. Ezüstfehér műfenyő letisztult tervezésű, modern belső terekbe. Műfenyők 2D tűlevéllel, dús lombozattal, formás sziluettel. Mindegyik design műkarácsonyfa modellhez tartozik fémtalp. Összeszerelésük egyszerű. Legyen a te karácsonyfád a legkülönlegesebb idén!

17 termékek

per page
Növekvő sorrendbe

17 termékek

per page
Növekvő sorrendbe
Fehér karácsonyfa

Fehér karácsonyfa

Kétféle fehér műfenyő van a kínálatunkban, a Wonder white hófehér levelekkel tündököl bármilyen helyiségben, míg a Silver White néhány levele ezüst, így a tiszta fehér fánál csillogóbb, luxus hatása van.

Arany műfenyő

Arany műfenyő

A DekorTrend Luxury Gold műfenyője egy látványos megjelenésű, prémium design karácsonyfa. Csillogó arany levelei messziről hirdetik az eleganciát. Meleg fehér fényfüzér dekorációval még szebben ragyog.

Fekete karácsonyfa

Fekete karácsonyfa

Meglepően népszerű a fekete műfenyő is. A legtöbb környezetben jól mutat. Hideg fehér fényfüzér és meleg fehér fényfüzér is jól mutat rajta. 2D-s levelei dúsak és jól tartják a színüket.