Polymix műfenyő 210 cm

Cikkszám:
KFB 071

A POLYMIX műfenyő az egyik legszebb kevert levelű műfenyőnk. A törzsnél 2D-s levelek teszik sűrűvé, míg kívül szuperélethű 3D-s levelek adják a gyönyörű textúráját. Közepes hosszúságú levelei miatt jól dekorálható.

Magasság:

76 001 Ft

Várható kiszállítás: 7 munkanap

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

 

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Szakértői segítség üzleteinkben

 

A POLYMIX műfenyő egy gyönyörű kevert levelű fenyő. Dús és formás fa, amiből mesebeli karácsonyfa készíthető. Jellegzetessége, hogy az ágvégei világosabbak, amik friss hajtásokra emlékeztetnek, mintha csak most vágtuk volna az Alpok legszebb erdejéből.

A POLYMIX klasszikus formájú műfenyő, így kis- és nagy terekben is jól mutat, könnyen dekorálható. 150, 180, 210 és 240 cm-es magasságban érhető el.

A csomag tartalmaz fém talpat.

Milyen a kevert levelű műfenyő?

A POLYMIX 2D és 3D leveleket is tartalmaz. A 2D-s levelek kis lapocskákból állnak, amik kevésbé élethűek, viszont olcsók és szép dússá teszik a fenyőt. A 3D-s levelek térbeli levelek, pont mint az igazi tűlevelek. Ezektől lesz a fa élethű és elegáns. A kevert levelű fák mindkét típust tartalmazzák. A törzs közelében 2D-2 levelek teszik dússá, míg kívül 3D-s levelek teszik élethűvé.

Mit jelent a pántos ágkonstrukció?

A fenyő ágai a törzshöz vannak rögzítve, ahonnan esernyőszerűen nyithatóak. A törzs általában 2-3 részből áll. A legvastabaggat kell a talpba állítani, majd abba bele a többit. Ezután minden ágat és ágacskát ki kell hajtogatni, hogy szép dús, formás karácsonyfát kapjunk.

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.

További információ
Cikkszám:KFB 071
ÁgkonstrukcióPántos
Termék KategóriaKevert levelű műfenyő
Magasság210cm
Átmérő113 cm
TartozékKarácsonyfatalp a csomagban.
Műfenyő talpaFém
Write Your Own Review
You're reviewing:Polymix műfenyő 210 cm
Osztályozás