Rólunk

dekortrend

A Dekortrend 2005-ben indult az Aqualing Kft karácsonyi márkájaként. A Dekortrend műfenyők, girlandok, LED-es dekor fényfüzérek, karácsonyi illatokkal forgalmazásával foglalkozik. A Dekortrendé az ország legnagyobb élethű műfenyő kínálata, amiben 2D és 3D műfenyők is vannak többféle méretben. LED fényfüzér, fényfüggöny, fényháló és jégcsap fényfüzér termékcsaládok minden igényre kínálnak megoldást az egyszerű karácsonyi világítástól kezdve a toldható kerti és épülethomlokzat dekorációig. Emellet több egyedi tervezésű dizájn fényfüzér is található a termékek között.

A Dekortrend 9 szaküzlettel várja az érdeklődőket országszerte. A boltok október közepétől január végéig alakulnak át karácsonyi Dekortrend üzletekké, az év többi részében medenceáruházként üzemelnek. A dekortrendes időszak alatt megtekinthetők, megsimogathatók a legszebb műfenyők, amik valóságos erdőként töltik meg az üzletet. Emellett megnézhetők a fények bekapcsolva, dekorációként felhelyezve is.

A Dekortrend kínálata egész évben elérhető a dekortrend.hu webáruházban, házhoz szállítással az ország egész területére.