Spectrum műfenyő 180 cm

Cikkszám:
KFB 218

A SPECTRUM műfenyő különlegessége, hogy mindhárom tűlevél típust tartalmazza, ettől olyan egyedi a textúrája. Igazi egyéniség, mivel nem az élő fenyőket utánozza, hanem valami újdonságot hozott a fenyők világába.

Magasság:

59 000 Ft

Várható kiszállítás: 7 munkanap

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

 

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Szakértői segítség üzleteinkben

 

A spectrum háromféle levelet tartalmaz: 2D-s leveleket, amik dússá teszik a fát, és kétféle 3D-s tűlevelet, hosszút és rövidebbet. Erdőben ilyen fenyőt nem tlaálunk, amin három különböző tűlevél lenne, ezért a Spectrum nem az élethű fák közé tartozik, hanem egy teljesen egyedi, mesebeli fa. Összképe mégis kellemes, és életszerű, feldíszítve pedig filmbe illően szép tud lenni. 

A Spectrum megvalósította, ami a műfenyők egyik előnye, hogy nem kell feltételül utánozni az igazi fákat, lehet újat is alkotni, és különleges fenyőt csinálni karácsonyfának.

A Spectrum egy karcsú műfenyő, így kisebb a helyigénye, mint a fenyők többségének. A szilettje szabályos, mindenhol egyenletesen dús, mintha formára nyírták volna.

150, 180 és 210 cm-es magasságban érhető el. A csomag része a fém talp is. 

Milyen a kevert levelű műfenyő?

A SPECTRUM 2D és 3D leveleket is tartalmaz. A 2D-s levelek kis lapocskákból állnak, amik kevésbé élethűek, viszont olcsók és szép dússá teszik a fenyőt. A 3D-s levelek térbeli levelek, pont mint az igazi tűlevelek. Ezektől lesz a fa élethű és elegáns. A kevert levelű fák mindkét típust tartalmazzák. A törzs közelében 2D-2 levelek teszik dússá, míg kívül 3D-s levelek teszik élethűvé.

Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?

A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során.

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.

További információ
Cikkszám:KFB 218
ÁgkonstrukcióBeakasztós
Magasság180cm
TartozékKarácsonyfatalp a csomagban.
Műfenyő talpaFém
Write Your Own Review
You're reviewing:Spectrum műfenyő 180 cm
Osztályozás