Spectrum műfenyő 210 cm

Cikkszám:
KFB 211

A SPECTRUM műfenyő különlegessége, hogy mindhárom tűlevél típust tartalmazza, ettől olyan egyedi a textúrája. Igazi egyéniség, mivel nem az élő fenyőket utánozza, hanem valami újdonságot hozott a fenyők világába.

Magasság:

89 000 Ft

Várható kiszállítás: 7 munkanap

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

 

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Szakértői segítség üzleteinkben

 

A spectrum háromféle levelet tartalmaz: 2D-s leveleket, amik dússá teszik a fát, és kétféle 3D-s tűlevelet, hosszút és rövidebbet.

Erdőben ilyen fenyőt nem találunk, amin három különböző tűlevél lenne, ezért a Spectrum nem az élethű fák közé tartozik, hanem egy teljesen egyedi, mesebeli fa. Összképe kellemes, és életszerű, feldíszítve pedig filmbe illően szép tud lenni. 

A Spectrum megvalósította, ami a műfenyők egyik előnye, hogy nem kell feltételül utánozni az igazi fákat, lehet újat is alkotni, és különleges fenyőt csinálni karácsonyfának.

A Spectrum egy karcsú műfenyő, így kisebb a helyigénye, mint a fenyők többségének. A szilettje szabályos, mindenhol egyenletesen dús, mintha formára nyírták volna.

150, 180 és 210 cm-es magasságban érhető el. A csomag része a fém talp is. 

Milyen a kevert levelű műfenyő?

A SPECTRUM 2D és 3D leveleket is tartalmaz. A 2D-s levelek kis lapocskákból állnak, amik kevésbé élethűek, viszont olcsók és szép dússá teszik a fenyőt. A 3D-s levelek térbeli levelek, pont mint az igazi tűlevelek. Ezektől lesz a fa élethű és elegáns. A kevert levelű fák mindkét típust tartalmazzák. A törzs közelében 2D-2 levelek teszik dússá, míg kívül 3D-s levelek teszik élethűvé.

Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?

A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során.

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.

Milyen fényfüzért vegyek a fenyőfámra?

A fényfüzérek olyan dekorációs elemek a karácsonyfán, amit a saját ízlésünk szerint alakíthatunk. Segítségül egy táblázatba össze szedtük neked, hogy mi a minimális LED szám a fenyő magasságához képest:

Műfenyő mérete

LED szám

Műfenyő mérete

LED szám

90 cm 40 240 cm 360
120 cm 80 270 cm 480
150 cm 120 300 cm 600
180 cm 180 360 cm 720
210 cm 240 400 cm 960

 

További információ
Cikkszám:KFB 211
ÁgkonstrukcióBeakasztós
Magasság210cm
Átmérő120 cm
TartozékKarácsonyfatalp a csomagban.
Műfenyő talpaFém
Write Your Own Review
You're reviewing:Spectrum műfenyő 210 cm
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok