Szállítás

Személyes átvétel

Személyes átvételel minden üzletünkben 9h és 17h között. Kiszállítás csak a központi raktárból GLS futárral vagy Pick Pack Pontra történhet.
 

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

A házhoz szállításunk GLS futárszolgálattal történik. A munkanapokon délelőtt 8 óráig megrendelt csomagok kiszállítása 3-4 munkanap, melyet munkaidőben teljesítünk.  
Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal már 990 forinttól!
 

Pick Pack Pont szállítás

Az ország számos városában megtalálható több mint 450 Pick Pack Pont üzletben Ön személyesen is átveheti a www.dekortrend.hu webáruházban leadott megrendelését.

A kiszállítás és az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük kedves Vásárlónkat.

Pick Pack Pont logoInmedio logorelay logo

 

Mikor válassza a Pick Pack Pontot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítás díja 750 Ft. Bizonyos megjelölt termékek esetében a Pick Pack Pontra történő szállítás költségét mi álljuk!Sajnos méretkorlátok miatt műfenyők és bizonyos méreteket meghaladó csomagok nem szállíthatóak Pick Pack Pontra. A szállíthatóságról a terméket a kosárba helyezve tájékozódhat.

A Pick Pack Pont esetenkénti leterheltsége miatt előfordulhat, hogy 8-10 nap múlva veheti át az Ön által kiválasztott Pick-Pack-Pont -on.

Pick Pack Pontokon bankkártyával is fizethet! A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Az aktuális Pick Pack Pont átvevőhelyeket megtalálja a rendelésnél a Pick Pack Pont szállítási módot választva, vagy ide kattintva a letölthető excelben!