LED fényfüzér, meleg fehér, 180 LED, 14,5 méter

Cikkszám:
KDL 181
outlet
A LED-es fényfüzérek előnye, hogy az áramfogyasztásuk minimális, könnyűek, fényük viszont nagyon szép. A fényfüzéren apró LED izzók helyezkednek el szabályos távolságra egymástól. Felhasználhatók lakás, üzlethelyiség, ügyféltér, bárok díszítésére, és természetesen a karácsonyfa dekorálására is.
3 200 Ft

Várható kiszállítás: 7 munkanap

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

 

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Szakértői segítség üzleteinkben

 

A LED-es fényfüzérek előnye, hogy az áramfogyasztásuk minimális, könnyűek, fényük viszont nagyon szép. A fényfüzéren apró LED izzók helyezkednek el szabályos távolságra egymástól. Felhasználhatók lakás, üzlethelyiség, ügyféltér, bárok díszítésére, és természetesen a karácsonyfa dekorálására is. Cikk-cakkban vagy spirálosan is felhelyezhetjük a fára, csak rajtunk áll mennyi időt szánunk rá, és hogy milyen végső összképet szeretnénk elérni.

Meleg fehér színben

Sárgásfehér fénye hasonlít kicsit a nyári napfényhez, amitől barátságos hangulatot áraszt. Ha nem gondolkodsz extravagáns fénydekorációban, ezzel biztosan nem lősz mellé. Klasszikus.

Hideg fehér színben

A hideg elnevezés csak a meleg ellentétje miatt terjedt el, valójában nagyon kellemes, tiszta fehér fénye van. Jó választás fehér vagy havas fenyőkhöz, illetve jeges-hópelyhes dekoráció díszítéséhez.

Kék színben

Szikrázó fénye a téli havon megcsillanó fényt idézi vissza. Ha ezt a hangulatot szeretnéd felidézni, akkor ez a tökéletes választás.

Piros színben

Igazi karácsonyi hangulatot teremt a melegen sugárzó piros fényével. Ha a régi karácsonyok hangulatát szeretnéd felidézni, vagy a megfelelő díszekkel kombinálva egy különleges hangulatot teremtenél, akkor ezt a színt ajánljuk neked. Színes design fáinkon használva az összhatás még különlegesebb lesz.

Multi színekben

Ezeken a füzéreken 2 vagy 4-féle színű LED-ek vannak, amik különféle kombinációkban világítnak fényfüzértől vagy programtól függően.

Hurok kábel:

 

 

További információ
Cikkszám:KDL 181
Termék státuszoutlet
FelhasználásBeltéri
Izzók száma180
TápellátásHálózathoz
LED típusEnergiatakarékos LED izzók
Kábelszínzöld színű kábel
Betáp hossza1,5 m
TulajdonságokLED Világítás
Fény színemeleg fehér
IP-védettségBeltéri (IP 20)
Write Your Own Review
You're reviewing:LED fényfüzér, meleg fehér, 180 LED, 14,5 méter
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok