Beltéri világítások - LED meleg fehér fényfüzér karácsonyfára (zöld kábel), 3,2 méter Beltéri világítások - LED meleg fehér fényfüzér karácsonyfára (zöld kábel), 3,2 méter Beltéri világítások - LED meleg fehér fényfüzér karácsonyfára (zöld kábel), 3,2 méter Beltéri világítások - LED meleg fehér fényfüzér karácsonyfára (zöld kábel), 3,2 méter Beltéri világítások - LED meleg fehér fényfüzér karácsonyfára (zöld kábel), 3,2 méter

LED meleg fehér fényfüzér karácsonyfára (zöld kábel), 3,2 méter

Cikkszám: KDL 041

1.550 Ft
1.550 Ft

A LED-es fényfüzérek előnye, hogy az áramfogyasztásuk minimális, könnyűek, fényük viszont nagyon szép. A fényfüzéren apró LED izzók helyezkednek el szabályos távolságra egymástól. Felhasználhatók lakás, üzlethelyiség, ügyféltér, bárok díszítésére, és természetesen a karácsonyfa dekorálására is. Cikk-cakkban vagy spirálosan is felhelyezhetjük a fára, csak rajtunk áll mennyi időt szánunk rá, és hogy milyen végső összképet szeretnénk elérni.

 

Meleg fehér színben

 

Sárgásfehér fénye hasonlít kicsit a nyári napfényhez, amitől barátságos hangulatot áraszt. Ha nem gondolkodsz extravagáns fénydekorációban, ezzel biztosan nem lősz mellé. Klasszikus.

3,2 méter hosszúság | 1,5 méter betápkábel | 4,8W
Betápkábel hossza (m): 1,5
Feszültség: 230 V
Fogyasztás (W): 4,8 W
Kábel: zöld
Méret (m): 3,2
Szigetelési osztály: IP20 (beltér)
Szín: meleg fehér
SZÍN
ÉGŐK SZÁMA (DB)
db
  Személyes átvétel Házhozszállítás futárral Pick-Pack-Pont kézbesítés* 
Várható szállítási határidő Budapesti üzletünkben:
1-2 munkanap

Debreceni üzletünkben:
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
1-2 munkanap, terheltségtől függően maximum 3-4 nap 7-10 munkanap, amennyiben kézbesíthető
Várható szállítási költség a termék(ek)re**
Cikkszám: KDL 081 0 Ft 990 Ft 750 Ft
Cikkszám: KDL 121 0 Ft 990 Ft 750 Ft
Cikkszám: KDL 181 0 Ft 990 Ft 750 Ft
Cikkszám: KDL 041 0 Ft 990 Ft 750 Ft

*Amennyiben a várható szállítási költségeknél a Pick-Pack-Pont kézbesítés oszlopban a "nem kézbesíthető" feliratot látja, úgy a termék mérete vagy súlya meghaladja a Pick-Pack-Pont rendszerében maximálisan kézbesíthető méretet vagy súlyt (20 kg vagy 50x50x50 cm)

**A végleges szállítási díjat a kosárban található termékek teljes csomagmérete alapján egyben állapítjuk meg. A teljes kosarára kiszámított szállítási díjat a fejlécben található Kosár gombra vagy ide kattintva ellenőrizheti.

Nagyméretű vagy súlyú (20 kg vagy 50x50x50 cm feletti) csomagok a Pick-Pack-Pont szolgáltatás keretében nem kézbesíthetőek. A Kosarát megtekintve tájékozódhat arról, hogy a jelenleg kosarában lévő termékek teljes csomagmérete nem haladja-e meg e súly vagy méret korlátot.