Esküvői fénydekoráció - Fényfüzér (fehér kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényfüzér (fehér kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényfüzér (fehér kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényfüzér (fehér kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényfüzér (fehér kábeles, meleg fehér)

Fényfüzér (fehér kábeles, meleg fehér)

Cikkszám: KDVF 121

7.600 Ft
7.600 Ft

Fehér kábeles, 6 méter hosszú fényfüzér 120 LED-del. Vezérlője 8 programot tud, amikkel mind más hatást tudunk elérni. Ha szeretnénk, akkor csillog, ha az illik jobban az esküvői dekorációba, akkor fixen világít. Felhasználható oszlopok, asztalok, pultok dekorációjához.

Betápkábel hossza (m): 10
Fogyasztás (W): 3,6 W
Kábel: fehér
Méret (m): 6
Szigetelési osztály: IP44 (kül- és beltér)
Szín: meleg fehér
SZÍN
ÉGŐK SZÁMA (DB)
A műfenyőket tartalmazó rendeléseket október 1-jei kiszállítással teljesítjük!


db
  Személyes átvétel Házhozszállítás futárral Pick-Pack-Pont kézbesítés* 
Várható szállítási határidő Budapesti üzletünkben:
1-2 munkanap

Debreceni üzletünkben:
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
1-2 munkanap, terheltségtől függően maximum 3-4 nap 7-10 munkanap, amennyiben kézbesíthető
Várható szállítási költség a termék(ek)re**
Cikkszám: KDVF 241 0 Ft 990 Ft 750 Ft
Cikkszám: KDVF 121 0 Ft 990 Ft 750 Ft

*Amennyiben a várható szállítási költségeknél a Pick-Pack-Pont kézbesítés oszlopban a "nem kézbesíthető" feliratot látja, úgy a termék mérete vagy súlya meghaladja a Pick-Pack-Pont rendszerében maximálisan kézbesíthető méretet vagy súlyt (20 kg vagy 50x50x50 cm)

**A végleges szállítási díjat a kosárban található termékek teljes csomagmérete alapján egyben állapítjuk meg. A teljes kosarára kiszámított szállítási díjat a fejlécben található Kosár gombra vagy ide kattintva ellenőrizheti.

Nagyméretű vagy súlyú (20 kg vagy 50x50x50 cm feletti) csomagok a Pick-Pack-Pont szolgáltatás keretében nem kézbesíthetőek. A Kosarát megtekintve tájékozódhat arról, hogy a jelenleg kosarában lévő termékek teljes csomagmérete nem haladja-e meg e súly vagy méret korlátot.