Esküvői fénydekoráció - Fényfüggöny (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényfüggöny (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényfüggöny (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényfüggöny (átlátszó kábeles, meleg fehér)

Fényfüggöny (átlátszó kábeles, meleg fehér)

Cikkszám: KDL 144

9.100 Ft
9.100 Ft

Nevéhez hűen ezzel a füzérrel egy 1 x 2 vagy 1,5 x 1,5 méteres felületet boríthatunk be LED-ekkel, akár egy függöny. Átlátszó kábele miatt bármilyen felületen jól mutat.

Betápkábel hossza (m): 5
Fogyasztás (W): 5,76 W
Kábel: átlátszó
Méret (m): 0,9 x 2
Szigetelési osztály: IP44 (kül- és beltér)
Szín: meleg fehér
SZÍN
ÉGŐK SZÁMA (DB)
A műfenyőket tartalmazó rendeléseket október 1-jei kiszállítással teljesítjük!


db
  Személyes átvétel Házhozszállítás futárral Pick-Pack-Pont kézbesítés* 
Várható szállítási határidő Budapesti üzletünkben:
1-2 munkanap

Debreceni üzletünkben:
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
1-2 munkanap, terheltségtől függően maximum 3-4 nap 7-10 munkanap, amennyiben kézbesíthető
Várható szállítási költség a termék(ek)re**
Cikkszám: KDL 144 0 Ft 990 Ft 750 Ft
Cikkszám: KDL 142 0 Ft 990 Ft 750 Ft

*Amennyiben a várható szállítási költségeknél a Pick-Pack-Pont kézbesítés oszlopban a "nem kézbesíthető" feliratot látja, úgy a termék mérete vagy súlya meghaladja a Pick-Pack-Pont rendszerében maximálisan kézbesíthető méretet vagy súlyt (20 kg vagy 50x50x50 cm)

**A végleges szállítási díjat a kosárban található termékek teljes csomagmérete alapján egyben állapítjuk meg. A teljes kosarára kiszámított szállítási díjat a fejlécben található Kosár gombra vagy ide kattintva ellenőrizheti.

Nagyméretű vagy súlyú (20 kg vagy 50x50x50 cm feletti) csomagok a Pick-Pack-Pont szolgáltatás keretében nem kézbesíthetőek. A Kosarát megtekintve tájékozódhat arról, hogy a jelenleg kosarában lévő termékek teljes csomagmérete nem haladja-e meg e súly vagy méret korlátot.