Esküvői fénydekoráció - Fénykoszorú dekoráció (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fénykoszorú dekoráció (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fénykoszorú dekoráció (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fénykoszorú dekoráció (átlátszó kábeles, meleg fehér)

Fénykoszorú dekoráció (átlátszó kábeles, meleg fehér)

Cikkszám: KDE 105

3.100 Ft
3.100 Ft

Önmagában is szép asztali vagy fali dekoráció, de mivel erős fémdrótból készült, nagyon jó alapot biztosít különféle asztali díszek készítéséhez. 40 meleg fehér LED adja csodálatos fényét.

Feszültség: Elemes 3db AA
Fogyasztás (W): 0,9 W
Kábel: átlátszó
Méret (m): D30 cm
Szigetelési osztály: IP20 (beltér)
Szín: meleg fehér
SZÍN
ÉGŐK SZÁMA (DB)
A műfenyőket tartalmazó rendeléseket október 1-jei kiszállítással teljesítjük!


db
  Személyes átvétel Házhozszállítás futárral Pick-Pack-Pont kézbesítés* 
Várható szállítási határidő Budapesti üzletünkben:
1-2 munkanap

Debreceni üzletünkben:
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
1-2 munkanap, terheltségtől függően maximum 3-4 nap 7-10 munkanap, amennyiben kézbesíthető
Várható szállítási költség a termék(ek)re**
Cikkszám: KDE 105 0 Ft 990 Ft 750 Ft

*Amennyiben a várható szállítási költségeknél a Pick-Pack-Pont kézbesítés oszlopban a "nem kézbesíthető" feliratot látja, úgy a termék mérete vagy súlya meghaladja a Pick-Pack-Pont rendszerében maximálisan kézbesíthető méretet vagy súlyt (20 kg vagy 50x50x50 cm)

**A végleges szállítási díjat a kosárban található termékek teljes csomagmérete alapján egyben állapítjuk meg. A teljes kosarára kiszámított szállítási díjat a fejlécben található Kosár gombra vagy ide kattintva ellenőrizheti.

Nagyméretű vagy súlyú (20 kg vagy 50x50x50 cm feletti) csomagok a Pick-Pack-Pont szolgáltatás keretében nem kézbesíthetőek. A Kosarát megtekintve tájékozódhat arról, hogy a jelenleg kosarában lévő termékek teljes csomagmérete nem haladja-e meg e súly vagy méret korlátot.