Kerti fénysorok - Nyáréjszaka Fénysor - átlátszó kábel Kerti fénysorok - Nyáréjszaka Fénysor - átlátszó kábel Kerti fénysorok - Nyáréjszaka Fénysor - átlátszó kábel Kerti fénysorok - Nyáréjszaka Fénysor - átlátszó kábel

Nyáréjszaka Fénysor - átlátszó kábel

Cikkszám: KDK 401

5.500 Ft
5.500 Ft

A DekorTrend 2018-ban elindította kerti fénysor termékcsoportját, amit kertek, éttermek, teraszok modern és hangulatos dekorálására terveztünk meg.

A Nyáréjszaka fénysor klasszikus villanykörte búrákkal rendelkezik, amikben DekorTrend Tündérfény világít. Ezüst foglalata és átlátszó kábele alkalmassá teszi lakások, teraszok, kerthelyiségek, de akár esküvők, elegáns rendezvények díszítésére is.

Betápkábel hossza (m): 5
Feszültség: 230 V - biztonsági trafóval
Fogyasztás (W): 3 W
Kábel: átlátszó
Méret (m): 5
Szigetelési osztály: IP20 (beltér)
Szín: meleg fehér
SZÍN
ÉGŐK SZÁMA (DB)
A műfenyőket tartalmazó rendeléseket október 1-jei kiszállítással teljesítjük!


db
  Személyes átvétel Házhozszállítás futárral Pick-Pack-Pont kézbesítés* 
Várható szállítási határidő Budapesti üzletünkben:
1-2 munkanap

Debreceni üzletünkben:
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
1-2 munkanap, terheltségtől függően maximum 3-4 nap 7-10 munkanap, amennyiben kézbesíthető
Várható szállítási költség a termék(ek)re**
Cikkszám: KDK 401 0 Ft 990 Ft 750 Ft

*Amennyiben a várható szállítási költségeknél a Pick-Pack-Pont kézbesítés oszlopban a "nem kézbesíthető" feliratot látja, úgy a termék mérete vagy súlya meghaladja a Pick-Pack-Pont rendszerében maximálisan kézbesíthető méretet vagy súlyt (20 kg vagy 50x50x50 cm)

**A végleges szállítási díjat a kosárban található termékek teljes csomagmérete alapján egyben állapítjuk meg. A teljes kosarára kiszámított szállítási díjat a fejlécben található Kosár gombra vagy ide kattintva ellenőrizheti.

Nagyméretű vagy súlyú (20 kg vagy 50x50x50 cm feletti) csomagok a Pick-Pack-Pont szolgáltatás keretében nem kézbesíthetőek. A Kosarát megtekintve tájékozódhat arról, hogy a jelenleg kosarában lévő termékek teljes csomagmérete nem haladja-e meg e súly vagy méret korlátot.