Toldható fények

Toldható fények

Kültéri fényfüzér toldható verzióban. A Dekortrend toldható fényfüzér, fényháló, jégcsap fényfüzér és fényfüggöny termékeinek legnagyobb előnye, hogy egyetlen konnektorról működtethető, komplex világítási rendszereket tervezhetünk vele kertekbe, épületre, rendezvényekre. Választhatunk fekete vagy átlátszó kábel között, attól függően, hogy milyen háttérre dekorálunk, illetve hideg fehér vagy meleg fehér színek között, aszerint, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni. A kerti fénysorok között találunk színes mediterrán és party fényfüzért, valamint elegáns, tündérfényes dekorációt.

1-21/45 termék

Oldal
per page
Növekvő sorrendbe

1-21/45 termék

Oldal
per page
Növekvő sorrendbe
kültéri toldható fényfüzér webáruház

Kontakt LED fényfüzér család

A Dekortrend Kontakt LED családja fekete, gumiborítású kábellel készül, ami ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és külső behatásoknak minden évszakban. A család minden tagja szabadon egymásba tolható: a fényháló, a jégcsap fényfüzér, a fényfüggöny és az egyenes fényfüzér. A kültéri jégcsap fényfüzér toldható változata kiválóan alkalmas ereszek, korlátok díszítésére. A különféle hosszúságú lelógó fényfüzérek fénylő jégcsapok hatását keltik. Meleg fehér, hideg fehér, illetve csillanó LED-del kapható. A csillanó LED meleg fehér fényű, de néhány LED hideg fehér fényben csillan bizonyos időközönként, olyan hatást keltve, mintha a jégen csillanna meg a napfény.

kültéri fényfüzér

Crystalline sorolható fényfüzér család

A Dekortrend 2020-as újdonsága az átlátszó kábeles dekor fény család. Fényháló, fényfüggöny, egyenes fényfüzér és jégcsap fényfüzér közül választhatunk, amik szabadon egymásba toldhatóak, így max 1200 LED-ig toldhatjuk a rendszert és egyetlen konnektorról elláthatjuk árammal. Sorolható világítás minden felületre mérettől függetlenül.

Kültéri fényfüzér toldható

Dekortrend kerti fénysorok

A kerti fényfüzér család exkluzív dekorvilágításokból áll. Klasszikus színes kerti égősor teraszok, éttermek, kerthelyiségek hangulatvilágításához, valamint party égősor és elegáns tündérfényes kültéri fényfüzér villanykörte búrákkal.