Miért válassz te is műfenyőt?

A karácsony közeledtével minden évben fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mű vagy vágott fa alá szeretnénk elhelyezni Szenteste az ajándékokat. A műfenyő a szépségén túl azonban számtalan olyan előnnyel bír, amelyet érdemes figyelembe vennünk vásárlás előtt.

Miért válassz te is műfenyőt?

A műfenyő a kényelmedről szól

A műfenyő számos előnye közül talán a legjobb, hogy higiénikusabb, mert nem koszolja össze a kocsit, a lakást, nem hullik a levele, nem szúr annyira és nem gyantázza össze a kezünket. Nem kell a hidegben fát vadászni a fenyőpiacon, sőt a törzsét sem kell faragni, mivel mindegyik talppal együtt kapható. Mindegyik műfenyő felállítása gyors és könnyű. Csekély súlya miatt pedig biztonságos, még ha a házi kedvencünk fel is döntené, nem fog kárt tenni semmiben.

A tökéletes karácsonyfád alapja egy élethű műfenyő

A műfenyő formája szabályosabb, lombozata sűrűbb, mint a legtöbb vágott fenyőé, ezért sokkal tökéletesebb karácsonyfa készíthető belőle. Sokan már december elején felállítják, hiszen nem kell attól tartaniuk, hogy karácsony estére lekonyulnak az ágai. Egészen január végéig gyönyörködhetünk benne, mert éppúgy tündököl, mint amikor felállítottuk. Mesébe illő karácsonyfa 3D műfenyőből készíthető, mivel ezek a legszebbek, legjobban kidolgozott ágakkal és formával. A szoba éke lehet a 3D, vagy a mini, design, prémium és világítással ellátott műfenyők bármelyike.

Költséghatékony

Az ár sokaknak fontos szempont. A műfenyőgyártás gyors ütemű fejlődésének köszönhetően egyre élethűbb fák kerülnek a forgalomba, és egyre alacsonyabb áron érhetőek el. Egy prémium élethű 3D műfenyő ára kb. 4-6 év alatt térül meg, de akár 10-15 évig is kibírja, ha vigyázunk rá.

Elég egyszer kiválasztani és beszerezni a kedvencünket, ami még hosszú évekig az otthonunk dísze lesz, ha vigyázunk rá. Nem az utcán landol egy szomorú fenyőkupacban, hanem elcsomagolva helytakarékosan eltehetjük a jövő évre. Amennyiben mégis ráunnánk, bármikor eladhatjuk vagy elajándékozhatjuk. Egy mesterséges karácsonyfa ezen felül kitűnő választás az örökzöldekre érzékeny vagy allergiás emberek számára.

Fenyőfa illat!

Ha a műfenyő mellett voksolnánk, akkor sem kell lemondanunk a fenyőfa-illatról. A Scentsicles  illatpálcákat kifejezetten műfenyők illatosítására fejlesztették ki az amerikaiak, de annyira élethű és kellemesen lágy fenyőillatot biztosítanak, hogy sokan vágott fenyőre is szokták akasztani. Sötétzöld színe miatt teljesen beleolvadnak a környezetükbe. Jelenleg fenyő, fagyöngy, fahéj, karácsonyfa, fűszeres toboz, karácsonyi magyal és körte változatokban is kapható.