TOP 5 legnépszerűbb műfenyő

Eláruljuk melyik a legnépszerűbb műfenyő a kínálatunkban, és az is, hogy miért. Érdemes ezekkel a fenyőfákkal kezdeni az ismerkedést, ha műfenyőt tervezel, hiszen, ha ezeket sokan választották, akkor biztosan. Jellemzően ezek a műfenyők fogynak el leghamarabb a boltokból. Műfenyő toplista a Dekortrendnél.

TOP 5 legnépszerűbb műfenyő

TOP 5 – Swiss Premium

Ez a műfenyő azért népszerű, mert megszólalásig hasonlít a legszebb, svájci Alpokban tündöklő fenyőkhöz. Az ágai és a sziluettje a szokásosnál rendezetlenebb, amitől még élethűbb és kócosabb, mint a műfenyők általában. Élénk zöld színe miatt frissnek és élettel telinek tűnik. Terebélyes fenyőfa, sok dísszel lehet dekorálni.

legszebb műfenyő

TOP 4 – Christmas Top

Ez a legegyszerűbb műfenyő, ami egy olcsó és gyors megoldás karácsonyfára. Népszerű, mert gyorsan felállítható, kedvező az ára. Olyan helyiségekbe szokták vásárolni, ahol nem a látvány a lényeg, de mégis szeretnénk, ha lenne egy karácsonyfa az ünnepek alatt.

olcsó műfenyő

TOP 3 – Canadian Classic

A kevert levelű műfenyők egyik csúcsmodellje, remekül eltalált arányokkal, dús ágakkal, kerekített ágvégekkel. Tökéletes formája miatt igazi mesebeli karácsonyfa készíthető belőle. A klasszikus kanadai fenyőerdők hibátlan fáit idézi, sötétzöld színe miatt jól kijönnek rajta a fényfüzérek LED-jei.

műfenyők

TOP 2 – Polymix

Ez is egy kevert levelű műfenyő, ami azért ekkora sláger, mert gyönyörűek a tűlevelei. Az ágvégeken világosabb, ami friss hajtást imitál, belül jó sűrű, kívül pedig a szokásosnál hosszabbak a 3D-s levelek. A kevert levelű műfenyők legnépszerűbbje, amibe könnyű beleszeretni.

3D műfenyő

TOP 1 – Nordmann King

Képtelenség letaszítani a trónról a Nordmann fenyő műfenyő változatát. Igaz, ez csak egy 2D-s levelű műfenyő, de nagyon kedvező ára ellenére már egy szépen dekorálható, gyönyörű karácsonyfát kapunk a pénzünkért. Ár/érték arányban verhetetlen.

legnépszerűbb műfenyő