Valódi fenyőillat a műfenyő ágára

A műfenyő kényelmes, higiénikus, hosszú távú megoldás a karácsonyfára. Egyetlen hátránya, hogy nincs fenyőillata. Hacsak nem szerzel be hozzá Scentsicles illatpálcát, ami nem illatosító, hanem valódi fenyőillat pálcikába zárva!

Valódi fenyőillat a műfenyő ágára

Az élő (vágott) fenyő mellett az első érve mindenkinek az illata, ami persze nem olyan intenzív, mint egy fenyőerdőben sétálni vagy a vásárban, ahol sok fenyő együttes illata kellemesen intenzív. Az amerikai fejlesztésű Scentsicles illatosító helyett valódi fenyőillatot szeretett volna becsempészni az otthonokba, és az eredmény fantasztikus lett. Olyannyira, hogy egyre többen vásárolják vágott fenyőre is.

Tapasztalataink szerint a Scentsicles karácsonyi illatpálca illatát csak messziről szabad tesztelni, mert az üvegcsében lévő hat pálca együtt túl intenzív lehet. Ha viszont egy szálat felakasztunk a fenyőfánkra, megdöbbentően valósághű illatot fogunk érezni, ami nem erős, nem illatosító hatású, hanem nosztalgikus karácsonyi hangulatú, ami a legszebb ünnepeket juttatja eszünkbe.

A Sentsicles mindenképpen jobb választás, mint egy fenyőillatú spray. Sokkal élethűbb, és egyenletesebb, lágyabb az illata.

A Scentsicles nem állt meg a fenyőnél és további illatokat is fejlesztett, mindegyiket a karácsonyi hangulat szellemében. A Dekortrend kínálatában az alábbi illatok érhetőek el:

Fenyő: klasszikus lucfenyő illat, legnépszerűbb termék

Fagyöngy: kicsit kesernyésebb, friss télies illat

Karácsonyfa: fenyőillat megbolondítva karácsonyi illatokkal: narancs, fahéj, szegfűszeg, toboz, sütemény

Karácsonyi magyal: a téli séták illata

Fűszeres toboz: klasszikus erdei toboz és tűlevélillat téli fűszerekkel keverve

Körte: fenyőfa illat körtével keverve, friss, intenzív hatású

Két rúd fahéj: ünnepi hangulatú fahéjas kakaós illat, nosztalgikus süteményillat felhangokkal

fenyőillat

Hol kapható?

dekortrend.hu

Dekortrend szaküzletek.