Esküvői fénydekoráció - Fényháló (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényháló (átlátszó kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Fényháló (átlátszó kábeles, meleg fehér)

Fényháló (átlátszó kábeles, meleg fehér)

Cikkszám: KDL 146

6.200 Ft
6.200 Ft

Ha nagyobb felületeket szeretnénk LED-ekkel beborítani, akkor a fényháló ideális megoldás lehet. A füzérekkel szembeni előnye, hogy a LED-ek szabályos távolságra vannak egymástól, egységesebb összképet alkotva. Átlátszó kábele bármilyen háttérbe szépen beleolvad.

Betápkábel hossza (m): 5
Fogyasztás (W): 2,88 W
Kábel: átlátszó
Méret (m): 2 x 1
Szigetelési osztály: IP44 (kül- és beltér)
Szín: meleg fehér
SZÍN
ÉGŐK SZÁMA (DB)
A műfenyőket tartalmazó rendeléseket október 1-jei kiszállítással teljesítjük!


db
  Személyes átvétel Házhozszállítás futárral Pick-Pack-Pont kézbesítés* 
Várható szállítási határidő Budapesti üzletünkben:
1-2 munkanap

Debreceni üzletünkben:
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
1-2 munkanap, terheltségtől függően maximum 3-4 nap 7-10 munkanap, amennyiben kézbesíthető
Várható szállítási költség a termék(ek)re**
Cikkszám: KDL 148 0 Ft 990 Ft 750 Ft
Cikkszám: KDL 146 0 Ft 990 Ft 750 Ft

*Amennyiben a várható szállítási költségeknél a Pick-Pack-Pont kézbesítés oszlopban a "nem kézbesíthető" feliratot látja, úgy a termék mérete vagy súlya meghaladja a Pick-Pack-Pont rendszerében maximálisan kézbesíthető méretet vagy súlyt (20 kg vagy 50x50x50 cm)

**A végleges szállítási díjat a kosárban található termékek teljes csomagmérete alapján egyben állapítjuk meg. A teljes kosarára kiszámított szállítási díjat a fejlécben található Kosár gombra vagy ide kattintva ellenőrizheti.

Nagyméretű vagy súlyú (20 kg vagy 50x50x50 cm feletti) csomagok a Pick-Pack-Pont szolgáltatás keretében nem kézbesíthetőek. A Kosarát megtekintve tájékozódhat arról, hogy a jelenleg kosarában lévő termékek teljes csomagmérete nem haladja-e meg e súly vagy méret korlátot.