Esküvői fénydekoráció - Tündérfény dekoráció (réz kábeles, meleg fehér) Esküvői fénydekoráció - Tündérfény dekoráció (réz kábeles, meleg fehér)

Tündérfény dekoráció (réz kábeles, meleg fehér)

Cikkszám: KDE 251

1.360 Ft
1.360 Ft

Ennél kisebb fényfüzér nem létezik, csak egy drótból és rizsszem méretű LED-ekből áll. Elemről működik, ezért kiválóan alkalmas asztaldíszek készítésére vagy olyan helyek megvilágításához, ahová csak nehezen tudnánk vezetékes áramot eljuttatni. Akár tálba, üvegbe is rakható vagy könnyedén rátekerhető bármire. Kellemes fénye varázslatos hangulatot teremt, bárhol használjuk is fel. Nagy előnye még, hogy nem villog, hanem folyamatosan világít. Felhasználási lehetőségeinek csak a fantáziád szabhat határt.

Feszültség: Elemes 3db AA
Fogyasztás (W): 0,9 W
Kábel: réz
Méret (m): 5
Szigetelési osztály: IP20 (beltér)
Szín: meleg fehér
SZÍN
ÉGŐK SZÁMA (DB)
A műfenyőket tartalmazó rendeléseket október 1-jei kiszállítással teljesítjük!


db
  Személyes átvétel Házhozszállítás futárral Pick-Pack-Pont kézbesítés* 
Várható szállítási határidő Budapesti üzletünkben:
1-2 munkanap

Debreceni üzletünkben:
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
1-2 munkanap, terheltségtől függően maximum 3-4 nap 7-10 munkanap, amennyiben kézbesíthető
Várható szállítási költség a termék(ek)re**
Cikkszám: KDE 251 0 Ft 990 Ft 750 Ft

*Amennyiben a várható szállítási költségeknél a Pick-Pack-Pont kézbesítés oszlopban a "nem kézbesíthető" feliratot látja, úgy a termék mérete vagy súlya meghaladja a Pick-Pack-Pont rendszerében maximálisan kézbesíthető méretet vagy súlyt (20 kg vagy 50x50x50 cm)

**A végleges szállítási díjat a kosárban található termékek teljes csomagmérete alapján egyben állapítjuk meg. A teljes kosarára kiszámított szállítási díjat a fejlécben található Kosár gombra vagy ide kattintva ellenőrizheti.

Nagyméretű vagy súlyú (20 kg vagy 50x50x50 cm feletti) csomagok a Pick-Pack-Pont szolgáltatás keretében nem kézbesíthetőek. A Kosarát megtekintve tájékozódhat arról, hogy a jelenleg kosarában lévő termékek teljes csomagmérete nem haladja-e meg e súly vagy méret korlátot.